1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    09. Kolovoz 2018. 15:48

Lory Lee

Nifty je siguran u 99 posto slučajeva, jer ga rade po DNK bebe iz krvi, istina da amnio daje 100 postotnu sigurnost, ali i rizik, tako da ja amnio ne bi, a 99 % mi je više nego dovoljno.Čsk sam mislila ns NIFTY i bez prethodng kombiniranog ali ginekolog mi je predložio prvo kombinirani. Ne rade se testovi da bi se pobacilo dijete.

Da,meni su rekli u slucaju da je veca vjerojatnost i ne dode rezultat dobar da onda rade NIFTY test. Nadam se da ce bit dobar posto je screening bio isto dobar. :)

Daddy's girl and mommy's world! ❤

bubamara992
    09. Kolovoz 2018. 18:37

Lory Lee

Dobro jutro cure :).
    Bubamara, drago mi je da je sve u redu :).
    Reci mi, to su ti na ultrazvuku vidjeli spol tako rano?
    Mi smo mislili na NIFTY odmah pa da preskočim klasični
    kombinirani probir, ali je ginekolog savjetovao prvo kombinirani
    pa onda na NIFTY ako kombinirani ne bude u redu.
    Meni je što se tiče simptoma bilo u redu do ponedjeljka, i onda su
    odjednom počele užasne mučnine s povremenim povraćanjem,
    kao klasična viroza i još gore. Pokušala sam ublažiti đumbirom,
    mentom, jesti ovo ili ono, sve uzalud. Kao duh sam, nakon posla ležim
    i razmišljam da će proći brzo :(. Još imam i astmu koja je inače dobro
    kontrolirana, ali sada kako su mi promijenili terapiju baš teško dišem.
    Nadam se da ću uskoro biti ona stara, vesela i puna energije :).

Jeste na ultrazvuku, ali je 4D, vjerujem da se bolje vidi. Doktorica je rekla da je 300% djecak 😊 kao bas se jasno vidi.
    Ja sam imala mucnine strasne,bez povracanja, koje su prestale biti tako ucestale oko devete nedelje. I sve bilo super i jutros mi je tako lose bilo, dva puta zaredom povracala. Osjecam se bas lose cijeli dan. 
    Nadam se da ce nas brzo popustiti mucnine imalaksalost. Ja nemam snage nizasto

bubamara992
    09. Kolovoz 2018. 18:38

Kikiriki drago mi je da je sve u redu😊😊

Ivana.28
    09. Kolovoz 2018. 23:06

Hej curke,
    Evo da vam se i ja malo javim.. 
    Ja sam vam pre lose preko dana .. Uopce neznam kako zivim .. Imam osjecaj da nemam kisika, vruce mi, glavobolje za poludjeti i tlak jako nizak..
    Znam da je sve od vremena , ali mogu zivjeti tek navecer  .. Pa evo sada kada se dobro osjecam da vam se javim ..
    U utorak smo bili kod doktorice nosit nalaz probira i sve je super.  Uredan je hvala Bogu.. 
    Sada imamo ultrazvuk za 2 . Tj.. sa 15.tj ..
    Ja razmisljam da bi isla na 4d privatno pa mozda ako imam srece i spol saznam.. 😀 Sta mislite o tome?

bubamara992
    10. Kolovoz 2018. 07:10

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Hej curke,
    Evo da vam se i ja malo javim..
    Ja sam vam pre lose preko dana .. Uopce neznam kako zivim .. Imam osjecaj da nemam kisika, vruce mi, glavobolje za poludjeti i tlak jako nizak..
    Znam da je sve od vremena , ali mogu zivjeti tek navecer .. Pa evo sada kada se dobro osjecam da vam se javim ..
    U utorak smo bili kod doktorice nosit nalaz probira i sve je super. Uredan je hvala Bogu..
    Sada imamo ultrazvuk za 2 . Tj.. sa 15.tj ..
    Ja razmisljam da bi isla na 4d privatno pa mozda ako imam srece i spol saznam.. 😀 Sta mislite o tome?

I ja sam jako lose od ovih vrucina izgleda..strasno
    Obavezno 4D ako si u mogucnosti. Ja isla u srijedu i saznala sam spol. A pored toga vidjeti onako bebicu je nevjetovatno. Ja toplo preporucujem 😊

Aosijek
    10. Kolovoz 2018. 07:59

Jutro svima, 
    obavila pregled kod svoje gin i dobila trudničku knjižicu. Pustila mi je zvuk srca bebinog :) 
    Zbog ciklusa od 30 dana i kasnije oplodnje veličina je 0,86cm što odgovara 6+5.
    Također dobila sam uputnicu za vađenje krvi, grvne grupe i bolesti, te kompletno hormone štitnjače.

Rekla mi je da test probira i screening majka sama odlučuje hoće li raditi ili ne ( imam 30 god ). 
    28.08.idem ponovo pošto iza tog imam vjenčanje i idemo tj dana na more pa da budemo mirni da je sve ok. 

Gricko3
    10. Kolovoz 2018. 08:29

Aosijek

Jutro svima,
    obavila pregled kod svoje gin i dobila trudničku knjižicu. Pustila mi je zvuk srca bebinog :)
    Zbog ciklusa od 30 dana i kasnije oplodnje veličina je 0,86cm što odgovara 6+5.
    Također dobila sam uputnicu za vađenje krvi, grvne grupe i bolesti, te kompletno hormone štitnjače.

Rekla mi je da test probira i screening majka sama odlučuje hoće li raditi ili ne ( imam 30 god ).
    28.08.idem ponovo pošto iza tog imam vjenčanje i idemo tj dana na more pa da budemo mirni da je sve ok.

Super, jos lipih vjesti.. bas mi je drago ❤ sad se opusti i uzivaj. Ja sad u 10 idem na svoj prvi pregled 🙏

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

AllieH
    10. Kolovoz 2018. 09:44

Iako sam izasla iz 1. tromjesecja, pomalo vas lurkam. 😊 Cestitam svim novim curama i zelim uredne i skolske trudnoce. 🤗
    Mislim da se nakon losih nalaza kombiniranog salje na amniocentezu, da se na NIFTY i sl. testove moze samo o svom trosku. 
    Sto se tice spola, ja sam sa 12tt bila na 3d/4d u Osijeku u poliklinici Rosso i iako je rekla da bi mogao biti decko, da se spolne kvrzice ili sto vec do kraja razviju tek sa 15-16tt i da je jako tesko vidjeti spol tako rano. 

Luka ❤

malac_28
    10. Kolovoz 2018. 10:21

Jutro curke 😊 ja sam odlučila da neću ići na kombinirani probir jer bi se samo živcirala, a ništa se ne bi promijenilo. Voljela bi znati da je s bebom sve u redu, ali opet ako saznam da nešto nije kako treba samo ću se živcirati ostatak trudnoće, a koliko sam shvatila nijedan test nije 100% točan.. 

Kikiriki
    10. Kolovoz 2018. 11:32

Jutro,
    Ivana- izdrzi navodno su ovo zadnji ovako extremno topli tjedni.  Jedva cekam da malo zahladi,ovo je pregrozno. 
    AOsijek-ajj superr!! Drago mi je da je sve ok!
    Gricko3-sretno i javi se kako je bilo! 🙂
    Allieh-da i meni je jucer rekla da je mozda decko ali to je samo vise kao nagadjanje po spolnoj kvrzici,pa nije sto posto sigurna plus se bebica non stop okretala i skakala haha. Znat cemo za koj tjedan vise. 😊
    Malac28- zato i je super sta imamo mogucnost izbora. Ja sam isla iz slicnog ali opet suprotnog razloga. Tj. da slucajno nisam otisla napraviti test bi cijelu trudnocu mozgala dal sam trebala i bila nervozna. Tako da u biti mene vise smiri ako znam unaprijed sta me ceka i imam se vremena pripremiti i sve istraziti. Ali da ,nista nije sto posto sigurno ali eto svi smo razliciti i zato je super da mozemo izabrati sto zelimo.😊 

Netko je pitao za 4D,ja ga mislim ici raditi samo da bebica jos malo naraste. Zelim imati te lijepe slikice za uspomenu,a i dragom ce to biti posebno iskustvo 😍🙂

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.