Bebahvala ti puno, bas si me smirila, onda moze biti da me malo bolucka jer smo sinoc setali po Zadru vise od 2 sata, jer stvarno nikakvih simptoma nemam da je nesto ozbiljnije 😊
Gonalu kojem si ti tjednu? Samo pozitiva😊
Curke saljem vam pozdrave iz Starigrada 🌊⛱🛳
Valentina moguce da je od setnje. Ja radim po 12 h na dan i to ponekad 2,3 dana za redom i nakon sat vremena vec osjecam takav pritisak i kao da cu dobit svakog trena od rada, a sad sam 10+2.
Cure imate li problema sa konstipacijom? Kako rjesavate taj problem ako imate?
Bebahvala ti puno, bas si me smirila, onda moze biti da me malo bolucka jer smo sinoc setali po Zadru vise od 2 sata, jer stvarno nikakvih simptoma nemam da je nesto ozbiljnije 😊
Gonalu kojem si ti tjednu? Samo pozitiva😊
Curke saljem vam pozdrave iz Starigrada 🌊⛱🛳Valentina moguce da je od setnje. Ja radim po 12 h na dan i to ponekad 2,3 dana za redom i nakon sat vremena vec osjecam takav pritisak i kao da cu dobit svakog trena od rada, a sad sam 10+2.
Cure imate li problema sa konstipacijom? Kako rjesavate taj problem ako imate?
Meni lubenica pomaže,malo mi je brutalno da trudna radiš 12 h na dan,ima dana, pogotovo sad kad su vrućine da niti iz kuće ne izađem.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ehh nije u Irskoj kao u Hrvatskoj. Radis koliko god mozes jer nema placenih komplikacija, porodiljnog itd. Tj ima porodiljni, ali minimalno i onda zene rade do negdje 6,7 mj trudnoce. Tu di trenutno radim njegovateljice rade fizicki i ostaju do cca 5 mj trudnoce, a med. sestre do 7,8 jer nije toliko fizicki tesko. No eto meni jos nisu priznali licencu i radim kao njegovateljica. Probala lubenicu i inace ju volim, no trenutno ne pomaze i jos mi izazove mucninu. 😪
Jao Valentinaaaaaa.... blago ti se :)
Pozdrav iz ureda ...
kako ste danas ? jel vidite promjene na kilaži, odjeći, trbuhu ?
Pozdrav cure nadam se da ste sve dobro i da uživate kolko možete... ja sam evo od danas na čuvanju trudnoće zbog radnog mjesta i osnovne bolesti (dijabetesa) dali je neka od vas u ovako ranoj trudnoći imala kontra efekt znači ja nisam umorna ko svi normalni nego me muči nesanica i konstantno sam budna već bi se htjela malo odmorit ali budna sam od 5 ujutro simptome još uvijek nemam malo su mi prsa narasla ali jedva primjetno 😂
Valentinaaa divota, uživaaj... Nadam se da ću i ja sljedeći tjedan...
Aosijek nemam promjena u kilaži čak je ova dva mj stalnija nego ikad...inače zbog štitnjače zna varati u mj dana do plus minus dvije tri kg a sad evo stoji jednako eventualno u padu do pola kg...mučnine nemam jedino ako sam gladna me mrvicu uhvati i tlak mi je zadnja dva dana dosta nizak.. Jutros je bio 99 64 :/ pa mi bude slabo.
Tim ja se budim oko 7 svako jutro i ne mogu više spavati s tim da se prije toga noću budim nekad i do 4 puta na wc... Tako da ne znam koliko se naspavam ustvari ali nakon 7 više nema šanse da zaspim mada mi nekad baš fali još sna.
Pa da kužim te a i tokom dana nisi umorna? Ja se doduše ne budim na wc hvala bogu al isto nemogu spavat jutros me glad probudila što se inače nebi digla zbog jela iz kreveta..
Ja sam se udebljala 3-4 kile i nebi vjerovale al dobila sam i stokama vec, i bas je oblikovan onako trudnicki 🤣 bas smo se jucer na plazi smijali jer su ljudi non stop gledali u mene 🤣
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ja sam se udebljala 3kg. Srecom smanjio mi se apetit. Na pocetku sam bas konstantno jela, inace bi mi bilo lose 😂
Ja sam danas bila na fetalnom skrinigu. Predivno iskustvo 😊 Sve je u redu, samo jos cekam nalaze krvi. Cak sam i spol saznala. Djecak je :))
Sortiraj odgovore
Najstariji