07. ožujka 2016.

dm babybonus program – prijatelj u najradosnijim danima života

dm babybonus
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pogodnosti kojima je zajednički, a ujedno i jedini, zadatak pružanje podrške baš svim roditeljima koji su dobili bebu dolaze iz programa dm-a koji je namijenjen roditeljima i njihovoj djeci do druge godine života

Možemo sa sigurnošću reći da je radost iščekivanja i rođenja djeteta neizmjerna i da ju nije lako usporediti i sa čime na ovome svijetu. No postoje i usko povezane stvari koje jesu mjerljive poput nježne roditeljske brige, danonoćne podrške, redovite njege, s pažnjom pripremljene hrane, sati i sati maštovite igre, pjesme i plesa, ali i savjetovanja i poduke, od upoznavanja prvih okusa, učinjenih prvih koraka preko zaštite od nespretnih padova, izgovora prvih, isprva jednostavnih, pjevnih, a potom i kompliciranijih riječi, rečenica, dijaloga, pa sve do rješavanja prvih kompliciranijih životnih zadataka poput odlaska zubaru ili liječniku. Upravo kod njih roditeljima je potrebna kontinuirana podrška, osobito prvih godina bebina života.

dm je osmislio čitav niz pogodnosti kojima je zajednički, ujedno i jedini, zadatak pružanje podrške baš svim roditeljima koji su dobili bebu. Riječ je o pogodnostima okupljenima u programu dm babybonus koji je namijenjen roditeljima i njihovoj djeci do druge godine života.

Jednostavan način prijave donosi brojna iznenađenja

U dm baybonus program moguće je prijaviti se na terminalu u bilo kojoj dm prodavaonici po djetetovu rođenju ispunjenjem obrasca za prijavu nakon čega u pravilnim razmacima sve do djetetove druge godine života na kućnu adresu pristižu knjižice s popustima na ukupnu kupnju i na odabrane proizvode, prijeko potrebne u svakodnevnome životu beba i roditelja, ali i prigodni darovi i kvalitetni savjetnici. Pri učlanjenju u program roditelji u dm-u preuzimaju i paket besplatnih pelena Pampers Premium Care S1 (22 kom.) i paket vlažnih maramica Pampers Sensitive Newborn 54 kom., ali i brojne druge prigodne proizvode, poklone i popuste.

dm babybonus emisija i druge pogodnosti u dm-u

Svake subote oko 8:30 sati na RTL televiziji, u dm babybonus emisiji roditelje i trudnice očekuje pregršt zanimljivih edukativnih tema koje mogu dati dobru ideju koje proizvode za koju prigodu potražiti u dm prodavaonicama u kojima u svakome trenutku na raspolaganju stoje svim najpotrebnijim proizvodima opremljeni kutci za prematanje beba.

dm babybonus | Author: Promo Foto: Promo

dm program za trudnice

dm je pripremio i dodatnu pogodnost za trudnice pa tako svaka trudnica pri ispunjenju prijavnice u bilo kojoj dm prodavaonici može preuzeti paket s praktičnom pamučnom torbom, savjetnikom za buduće majke, knjižicom s popustima na odabrane proizvode, ali i drugim iznenađenjima.

Više detalja potražite na: www.dm-drogeriemarkt.hr 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.