13. studenoga 2015.

Dječja kralježnica je naša odgovornost

MBS
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na predavanju u subotu, 14. studenog 2015. u 12 sati u MBS Centru u Ilici 47 ukazat će se na važnost pravovremene dijagnostike deformacija kralježnice kod djece školske dobi te predstaviti Schroth metodu

U subotu, 14. studenog 2015. u 12:00 sati u MBS Centru u Ilici 47 održat će se predstavljanje projekta "Dječja kralježnica naša je odgovornost". Misiju projekta predstavit će njegova začetnica mr. sc. Martina Mavrin Jeličić, stručni tim MBS Centra te ugledni gosti.

Izlaganjima će se ukazati na važnost pravovremene dijagnostike deformacija kralježnice kod djece školske dobi te predstaviti Schroth metodu, najučinkovitiju konzervativnu terapijsku metodu za osobe s deformacijom kralježnice svih dobnih skupina, a osobito djece. Projekt je podržan od strane pročelnice grada Zagreba za zdravstvo prof. dr. sc. Mirne Šitum.

Svoj dolazak najavili su brojni ugledni gosti, stručnjaci iz područja medicine i kineziologije te osobe iz javnog života. Tako će u subotu s nama biti rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras, dekan Kineziološkog Fakulteta Damir Knjaz, Enis Bešlagić, Lejla i Tarik Filipović , Jelena Perčin , Mirna Medaković, Alma i Amar Bukvić, Petar Metličić, Goran Ivanišević, Aleksandra Dojčinović, Dubravko Šimenc, Slaven Rimac, Edina Pličanić, Sanja Pilić, Ištvan Varga, Ivana Matić, Ana Strizić, Ivana Delač Đolo i mnogi drugi.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.