03. ožujka 2015.

Djeca su izabrala Bebimil

bebimil
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mliječna formula Bebimil stvarana je s izuzetnom odgovornošću i ozbiljnošću s idejom da se za dojenčad i malu djecu razvije i proizvede najbolja formulacija, koja će u potpunosti osigurati njihov pravilan rast i razvoj

Bebimil je vodeće mlijeko u Hrvatskoj za dojenčad i malu djecu već 30 godina. Bebimil Junior je mlijeko za djecu od 1-3 godine. Zbog svog sastava primjereniji je i zdraviji od kravljeg mlijeka.

U ranoj dječjoj dobi, kravlje mlijeko ima mnoge nedostatke:

  • nedovoljan sadržaj željeza, vitamina E i C, te nezasićenih masnih kiselina,
  • prevelik sadržaj bjelančevina i natrija (moguća oštećenja bubrega zbog osmotske opterećenosti), 
  • teža probavljivost,
  • može oštetiti sluznicu probavnog trakta i uzrokovati anemiju.

Bebimil Junior sadrži hranjive sastojke neophodne za zdrav rast i razvoj vašeg mališana: bjelančevine prilagođene dobi djeteta, željezo za prevenciju anemije (sadrži 20 puta više željeza od kravljeg mlijeka!), omega 3 masne kiseline koje pomažu razvoju vida i mozga, 13 vitamina i cink. Sadržaj minerala također je prilagođen dječjem organizmu i ne opterećuje bubrege. Blagog je okusa vanilije, pa je izvrsna baza za različite kombinacije. 

Ponudite djetetu šalicu toplog mlijeka navečer ili ujutro za doručak uz komad kruha i omiljeni namaz (možete ga pripremiti i kao kakao) ili mu jednostavno u zdjelicu toplog Bebimil Juniora dodati najdraže žitarice (musli, cornflakes ili žitarice za djecu). 

Za popodnevnu užinu djetetu ponudite par keksića i šalicu mlijeka ili pripremite voćni frape u koji ste dodali ohlađeni Bebimil Junior. Vjerujemo da će novi oblici serviranja i novi okusi oduševiti vašeg mališana.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.