23. siječnja 2015.

Bebimil sada ima i Facebook stranicu

Bebimil
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Posjetite novu Bebimil Facebook stranicu i inspirirajte se za igru, maženje i zajedničke trenutke sa svojim bebama

Vaša je beba konačno u vašem naručju. Ljubav koju osjećate je čudesna, i jedino što želite je zaštititi maleno biće. Dojenjem, svojem djetetu na najprirodniji način pružate ono što mu je najpotrebnije - hranu, ljubav i sigurnost.

No, postoje situacije kad majka nije u mogućnosti dojiti. Tada je važno izabrati mliječni pripravak koji na najkvalitetniji način može zadovoljiti prehrambene potrebe dojenčeta.

Bebimil je vodeće mlijeko za dojenčad u Hrvatskoj već preko 30 godina. To znači da su mnoge majke poklonile svoje povjerenje upravo Bebimilu te da su generacije mališana rasle uz Bebimil koji je proizveden s puno odgovornosti, pažnje i uz vrhunsku kontrolu.

Tim Bebimila čine stručni suradnici nutricionisti, koji svakodnevno prate propise i regulative vezane uz proizvodnju mliječne hrane te sve važno za pravilan razvoj i rast djece. Ujedno su svojim savjetima dostupni roditeljima koji imaju nedoumice i poteškoće s hranjenjem ili žele informaciju vezanu uz mliječnu hranu Bebimil.

Bebimil savjetovalištu možete pristupiti telefonski ili online putem Bebimil web stranice i Bebimil facebook stranice.

Ono što svojim sadržajima žele dodatno pružiti najmanjima i njihovim roditeljima, jest ono što mladu obitelj čini sretnom, a to su igra, maženje i zajednički trenuci.

Posjetite Bebimil web stranicu i Bebimil facebook stranicu i pronađete ono što vas zanima, a što će vaše roditeljstvo i odrastanje vašeg najdražeg učiniti ljepšim i bezbrižnijim. Bebimilu je važno nam je biti uz vas.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.