14. prosinca 2015.

Besplatni seminar ‘Najsretnija beba’ za roditelje slabijeg imovinskog stanja

Najsretnija beba
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na seminaru se vježbaju i uče iznimno djelotvorne tehnike koje smiruju kolike i plač za minutu i manje, te za produljene spavanja 1 do 3 sata

Vrijeme je darivanja, ali ne samo materijalnog. Udruga Najsretnija beba Hrvatska™ povodom Božića i nadolazećih blagdana daruje roditeljima slabijeg imovinskog stanja besplatni seminar "Najsretnija beba". Na seminaru se vježbaju i uče iznimno djelotvorne tehnike koje smiruju kolike i plač za minutu i manje, te za produljene spavanja 1 do 3 sata.

Seminar će se održati u subotu 19. prosinca s početkom u 11 sati, u Centru Apolon, Derenčinova 1, Zagreb. Svi zainteresirani mogu se javiti na broj 098 900 8634 i e-mail: najsretnijabeba@gmail.com

Udruga Najsretnija beba Hrvatska™ inače podučava tehnike pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj dr. Harveya Karpa koji je riješio misterij kolika, otkrio kako smiriti plač beba, te pronašao ključ uspješne komunikacije s djecom.

Apolon centar je mali studio za vježbanje, ples, predavanja i programe za sve dobne skupine, udruga gdje su volonterstvo i dobrobit zajednice izminmo bitni. Kreirano po mjeri čovjeka za cjelovito zdravlje, od srca k srcu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.