Beba Zdravlje i njega bebe 25. srpnja 2019.

Peg Perego - najsigurnija autosjedalica na tržištu 2019.

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Peg Perego modularni sistem i-Size trenutno je najsigurniji na tržištu za tvoju bebu, prema novom testiranju koje je proveo ADAC.

Peg Perego modularni sistem i-Size trenutno je najsigurniji na tržištu za tvoju bebu, prema novom testiranju koje je proveo ADAC. 

Peg Perego svoju kolekciju autosjedalica početkom ove godine upotpunio je novim modularnim sistemom koji uključuje: Primo Viaggio i-Size 0+, Viaggio FF 105 i Isofix i-Size bazu za navedene autosjedalice. 

 | Author: Promo Foto: Promo

Na posljednjem ADAC testiranju nove Peg Perego autosjedalice dobile su izvrsne ocjene, a posebno ističemo Primo Viaggio i-Size autosjedalicu koja je namijenjena od 0 do 18 mjeseci. Prema službenom opisu s ADAC stranice autosjedalica se jednostavno postavlja i jako je stabilna. Naglašeno je kako baza ostaje u automobilu bez skidanja i na nju ide veća autosjedalica nakon 18 mjeseci, tj. Viaggio FF 105. Jako važno je naglasiti kako je dobila odlične ocjene prilikom testiranja na frontalni i bočni sudar gdje je jako nizak rizik od ozljeda. Ergonomskog je oblika za novorođenče i ima nekoliku ergonomskih jastučića koji se uklanjaju iz autosjedalice sukladno potrebama i rastu djeteta. 

Peg Perego već tradicionalno proizvodi najsigurnije autosjedalice grupe 0+, jer je Viaggio SL kao prethodnica i-Size modela bila najbolja u svojoj kategoriji u kombinaciji s Peg Perego Isofix bazom. 

Osim autosjedalice za novorođenče i nova autosjedalica Viaggio FF 105 dobila je jako dobre ocjene. Autosjedalica Viaggio FF 105 dio je modularnog sustava i postavlja se na istu Isofix i-Size bazu, pa je tako i njeno postavljanje jednostavno i sigurno. Autosjedalica Viaggio FF 105 namijenjena je od 9-20 kg, dijete se veže čvrstim pojasevima kako je naglašeno na ADAC stranici i nizak je rizik od ozljeda prilikom frontalnog sudara. 

Sigurnost je uvijek na prvom mjestu, a Peg Perego je to potvrdio novom linijom i novim najsigurnijim modularnim sistemom na tržištu.  

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.