Beba 21. svibnja 2024.

Sonja Kovač rodila je djevojčicu: 'Najljepši dan u našim životima naše maleno čudo!'

Foto: Instagram@xoxosonjakovac
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Samo si TI još nedostajala! 10.5.2024. Najljepši dan u našim životima naše maleno čudo!', napisala je Sonja na Instagramu.

Glumica i influencerica Sonja Kovač postala je majka prvog djeteta. 

Na Instagramu je podijelila emotivnu fotografiju malene djevojčice kojoj još nje otkrila ime, samo je napisala: 'Samo si TI još nedostajala! 10.5.2024. Najljepši dan u našim životima naše maleno čudo!'

Objavu su odmah počeli komentirati brojni kolege i fanovi poželjevši joj obilje sreće, zdravlja i ljubavi u novoj ulozi majke, među njima su Franka Batelić Ćorluka, Maja Šuput, Barbara Kolar, Katarina Baban, Ivana Pavić.

Podsjetimo, krajem prošle godine influencerica je podijelila najsretnije vijesti da će ona i zaručnik Goran Mandić postati roditelji. Nakon toga, otkrila je da nosi curicu i od tada često objavljivala kako izgleda njezina trudnoća.

'Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme', napisala je glumica i influencerica Sonja Kovač (39) i tako krajem prosinca prošle godine otkrila predivnu vijest. 

Njoj i zaručniku, profesionalnom pokerašu Goranu Mandiću ovo je prvo dijete. U emotivnom videu koji je podijelila 27. prosinca Sonja se rasplakala kad je vidjela da je test za trudnoću pozitivan i od sreće grlila zaručnika.

Možda te zanima... "Ne postoji savršen porod, vjeruj mi, rodila sam 4 puta!" Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.