Trudnoća Trudnica 27. prosinca 2023.

Influencerica Sonja Kovač je trudna: "Život nas uči strpljenju"

Foto: Instagram@xoxosonjakovac
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sonja Kovač i njezin zaručnik Goran Mandić zaručili su se prošle godine nakon 10 godina veze. Influencerica je objavila i kako će postati roditelji

Influencerica i glumica Sonja Kovač na svom je profilu na Instagramu objavila sretnu vijest da ona i njezin zaručnik Goran Mandić čekaju prvo dijete.

Po emotivnom videu kojeg je podijelila na Instagramu, da se zaključiti kako su ovo ona i partner Goran Mandić dugo čekali.

"Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme!", napisala je uz video na kojemu sa suzama u očima pokazuje test na trudnoću.

Uslijedile su brojne čestitke i lijepi komentari.

"Čestitam od srca", "Topppp, čestitam", "Bogu hvala, predivna vijest", "Predivnoo!! Čestitam od srca! Neka sve bude u najboljem redu i da u sreći i zdravlju dočekate svoju bebu", "Čestitam Sonja, slijedi vam najljepše razdoblje", "Božji blagoslov", "Čestitam Sonjice, nek ste živi i zdravi", poručili su joj brojni pratitelji u komentarima.

Možda te zanima... Dokazano: Trudnoća može biti 'zarazna' među prijateljicama Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.