Beba Razvoj u 1. godini 20. lipnja 2019.

Impresivno: Beba od 18 dana sama drži bočicu i jede

Foto: YouTube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Roditelji bebe stare 18 dana snimili nevjerojatan trenutak kako drži bocu i jede

Novopečeni roditelji često su rastrgani na sve strane jer moraju raditi sve za svoju novorođenu bebu. Od mijenjanja pelena do ljuljuškanja za uspavljivanje. Ali jedna beba stara samo 18 dana zaprepastila je svoje roditelje nakon što su vidjeli kako njihova bebe može sama držati bočicu i nahraniti se. 

Možda te zanima... Video: Bebu sam pustila puziti do dojke i bilo je nevjerojatno Beba

Malog Adama Powera mama je snimila kako sa svojim malim rukama drži bočicu i guta mlijeko. Njegova mama Navy, iz New Jerseya, objavila je video impresivnog postignuća na YouTubeu, gdje je objasnila da može držati bocu i naginjati je prema glavi.

Inače, većina beba ne razvija motoričke sposobnosti potrebne za prehranu, sve dok ne navrše šest do deset mjeseci. Navy je izjavila da je prvi put primijetila da je novorođenče Adam može sam držati bočicu dok ga je baka hranila. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Snježana12

    Ne znam šta je tu tako impresivno, to se baš često vidi. To je  spontana motorika, uhvati bocu i tako izgleda da jede sam.. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.