Beba Razvoj u 1. godini 12. rujna 2014.

Anketa: Jesu li prve tri stvarno najvažnije?

mama dijete igra
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zanima nas vaše mišljenje: Jesu li prve tri godine stvarno najvažnije i ako jesu, zašto su toliko važno? Označite svoj odgovor u našoj anketi i pogledajte što misle drugi roditelji!

Da su prve tri najvažnije možda ste čuli iz UNICEF-ove kampanje koja je krenula prije skoro 10 godina. Tu tvrdnju danas često čujemo od različitih stručnjaka i roditelja, no ima i onih koji se ne slažu, jer ne vjeruju da te prve godine, kojih se ni ne sjećamo, mogu u tolikoj mjeri utjecati na naš život.

Što vi mislite, jesu li prve tri stvarno najvažnije? I ako jesu, zašto su toliko važne: je li to zato što se tada mozak najbrže razvija, jer tada dijete najviše upija i uči, jer se tada usvajaju navike zdrave prehrane, jer se tada razvija emocionalna i socijalna inteligencija, ili zato što se tada oblikuje cjelokupni doživljaj svijeta?

Odgovorite na pitanje u našoj anketi, a pozivamo vas da svoje mišljenje napišite i u raspravi ispod članka!
O razvoju djeteta tijekom prve tri godine više možete saznati na seminaru 'Osnove ranog razvoja i roditeljstva' koji će se održati u srijedu 1. listopada u zagrebačkom Centru Prirodno roditeljstvo.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.