Roditelji Sretna mama 17. rujna 2020.

Najpoznatija plus size manekenka pokazala strije i pokrenula raspravu na Instagramu

Foto: Instagram/ashleygraham
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

32-godišnjakinja plus size manekenka Ashely Graham pokazala je strije koje su joj ostale na trbuhu i rukama oblikovala srce i tako poslala osnažujuću poruku, ali izazvala i lavinu komentara

Cijelo svoje postporođajno iskustvo, plus size manekenka Ashley Graham, pokazuje onakvim kakvim zaista je i to ne namjerava promijeniti. Novom objavom na Instagramu, Ashley je odala počast svojim strijama koje su joj ostale nakon što je prije devet mjeseci rodila sina. 

I dok će neki reći kako je pohvalno što se Ashley dobro nosi s posljedicama trudnoće, drugi se zgražaju i pitaju se je li to uopće potrebno. 32-godišnjakinja Ashely je pokazala strije koje su joj ostale na trbuhu i rukama oblikovala srce i tako poslala osnažujuću poruku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Njezino poštovanje prema vlastitim strijama puno je više od pukog slavljenja vlastitog tijela - ona drugim ženama koje teško prihvaćaju svoje tijela nakon poroda pokazuje kako je sasvim u redu prihvatiti ove promjene. Tako se lako osjećati kao stranac u vlastitoj koži nakon porođaja. Sve je to u redu, ali strije su potpuno prirodne i samo još jedan znak nevjerojatne stvari koje smo upravo napravili u stvarnom životu. 

Možda te zanima... Mama pokazala kako izgledaju strije u trudnoći i nakon poroda Trudnoća

I dok je od većine svojih pratitelja dobila pohvale, bilo je i oni koji pokazivanje strija smatraju nepotrebnim. 

Jedan pratitelj ju je upitao: "Ne razumijem zašto ovo pokazivati" i izazvao lavinu reakcija. 

"Zašto ne?" i "Zato da pokaže drugim ženama da nisu same i da nauče voljeti svoje tijelo", odmah su odgovorile žene.

"Muškarcu nije ugodno gledati ovo", uzvratio je pratitelj i zamolio da ubuduće "stavi napomenu da je sadržaj namijenjen isključivo ženama". 

"Svaki muškarac trebao bi cijeniti ženu s ožiljcima od trudnoće, ako to ne čini, ne zavrjeđuje je", zaključila je jedna pratiteljica. 

Plus size manekenka Ashley Graham od samog početka redovito s obožavateljima dijeli fotografije tijela kako bi pokazala nesavršenosti i ohrabrila druge. S redateljem Justinom Ervinom (30) prije devet mjeseci dobila je sina Isaaca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

"Ista ja. Nekoliko novih priča", napisala je u opis fotografije na kojoj joj se vide strije.

Njezini pratitelji pohvalili su njezinu hrabrost u komentarima.

'Predivna si', 'Inspiracija si za sve žene', 'Odmah se osjećam bolje', neki su od komentara.

Možda te zanima... Koža nakon trudnoće: Kako se riješiti ožiljaka, strija, mrlja Beba

Tijekom cijele trudnoće ponosno je objavljivala izazovne fotografije na društvenim mrežama, poput onih u donjem rublju ili pak kupaćem kostimu. Stalno je isticala koliko je važna ljubav prema sebi i prihvaćanju svoga tijela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Sredinom kolovoza, na devetu godišnjicu braka, objavila je sretnu vijest da je trudna. 

"Prije devet godina udala sam se za ljubav svog života. Bilo je to predivno putovanje s mojom najdražom osobom na svijetu. Danas se osjećamo tako zahvalno, uzbuđeno i blagoslovljeno jer možemo proslaviti proširenje obitelji. Sretna godišnjica. Život će nam postati još ljepši" - napisala je Ashley prije nekoliko mjeseci u opis snimke na kojoj joj se nazire trudnički trbuh.

U trudnoći je dobila 22 kilograma, međutim, Ashley to nije doticalo.

"Nikada se nisam osjećala bolje i toliko sam zahvalna što su mi tijelo i moj sin omogućili da budem toliko pokretna i fleksibilna, koliko sam bila do sada", izjavila je tada.

Možda te zanima... 'Nisam znala da ću i sebi mijenjati pelene nakon rođenja bebe' Beba
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.