Beba Mama poslije poroda 01. rujna 2020.

Realnost majčinstva: Katy Perry pokazala kako izgleda mama nakon poroda

Foto: Instagram/katyperry
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Katy Perry je dala do znanja da majčinska uloga nije ni malo laka, ali kako je objasnila veseli se svemu što je pred njom

Pjevačica Katy Perry prije nekoliko dana postala je majka svog prvog djeteta, kćerke Daisy Dove Bloom. Sretna vijest osvanula je na službenom Twitter profilu UNICEF-a čiji su Perry i Bloom ambasadori.

A ponosna mama jučer je na svom je Instagram Storyju u sklopu dodjele MTV video glazbenih nagrada podijelila fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju te se našalila kako prvi put u životu sudjeluje na toj svečanosti, a da se nije prigodno dotjerala.

 | Author: Instagram/katyperry Foto: Instagram/katyperry

Katy je pozirala ispred ogledala u svojoj kupaonici, a na sebi je imala grudnjak za dojilje i duboke gaćice sa steznikom. Pri tome se našalila kako su joj frizuru i make-up napravili u salonu “iscrpljenost”.

Katy Perry time je dala do znanja da majčinska uloga nije ni malo laka, ali kako je objasnila u objavi za medije zajedno sa suprugom, veseli se svemu što je pred njom.

Možda te zanima... Stvarna slika ženskog tijela nakon poroda: Mame ponovno oduševljavaju fotkama Roditelji

Dolazak prinove objavili su preko UNICEF-a, čiji su ambasadori dobre volje, na Instagramu uz crno-bijelu fotografiju rukice tek rođene kćeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

“Dobrodošla na svijet Daisy Dove Bloom!.. Lebdimo od ljubavi i čuda nakon dolaska naše zdrave djevojčice… Ali znamo koliko smo sretni, jer nemaju svi tako mirno iskustvo porođaja kakvo smo mi imali. Zajednice diljem svijeta još uvijek nemaju pristup punoj medicinskoj njezi i zato svakih jedanaest sekundi jedna majka ili novorođenče na svijetu umire tijekom porođaja, iz razloga koji bi se mogli spriječiti”, napisali su tada.

Možda te zanima... Katy Perry i Orlando Bloom dobili su kćerkicu, otkrili njeno ime Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.