Trudnoća Trudnica 05. ožujka 2020.

Pjevačica u spotu pokazala trbuščić i otkrila da je trudna

Foto: Mario Anzuoni/REUTERS/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Čim je objavila kratki isječak videa nove pjesme, njeni fanovi su krenuli špekulirati o trudnoći jer se Katy kroz odjeću nazirao trbuščić. Drago im je što će se pjevačica napokon ostvariti kao majka jer je to oduvijek htjela

Pjevačica Katy Perry (35) potvrdila je da je trudna. U spotu za svoju novu pjesmu 'Never Worn White' na kraju videa je otkrila trudnički trbuščić.

To će biti njeno prvo dijete, za razliku od njena zaručnika, glumca Orlanda Blooma (43) koji je postao otac prije devet godina, u braku s manekenkom Mirandom Kerr (36). Osim u spotu, pjevačica je sretne vijesti podijelila i s pratiteljima na Twitteru. Svega nekoliko minuta nakon premijere pjesme napisala je: 

"Tako mi je drago što se više ne moram skrivati/uvlačiti trbuh ili nositi uokolo veliku torbu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s just say it’s gonna be a jam packed summer... 🎶♥️🙂 #NeverWornWhite is out now

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Čim je objavila kratki isječak videa nove pjesme, njeni fanovi su krenuli špekulirati o trudnoći jer se Katy kroz odjeću nazirao trbuščić.

Vjerni pratitelji povezali su njenu cvjetnu modnu kombinaciju s onom kada je Beyonce najavila trudnoću s blizancima. 

Beyonce Možda te zanima... Trudna Beyonce: 'Dvostruko smo blagoslovljeni' Trudnoća

"Vjerojatno će nam nešto najaviti, a to je da je trudna. Dijete je na putu", komentirali su. 

Pjevačica i glumac započeli su romansu nakon dodjele Zlatnih globusa u siječnju 2016., ali prekinuli su godinu dana nakon. Ipak, par se pomirio u travnju 2018., a onda su 'pale' i zaruke. Katy je već bila udana za Russella Branda (44), ali im se brak raspao nakon dvije godine.

"Udala sam se kad mi je bilo 25. Sada mi je 34. To je bilo prije skoro deset godina. Mislila sam si 'jedna osoba cijeli život' i nisam bila sigurna da je ta ideja dobra za mene. Toliko sam drugačija sada nego što sam bila", rekla je Katy jednom prilikom. Ipak, brak joj je ostao u dobrom sjećanju. 

Možda te zanima... 8 ljudi koji će sigurno primijetiti da si trudna prije sretne objave Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.