Trudnoća 14. rujna 2021.

FOTO: Mama pokazala kako se tijelo mijenja u tjednima nakon poroda

Foto: www.instagram.com/lovvesammay ; Tijelo nakon poroda
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama je serijom neretuširanih fotografija poslala snažnu poruku svim ženama...

Samantha McSwain podijelila je niz snažnih fotografija svog postporođajnog tijela. Samantha je prije nekoliko mjeseci dočekala rođenje trećeg djeteta te je odlučila pokazati svim ženama kako uistinu izgleda tijelo nakon poroda.  Tijekom nekoliko mjeseci, svakodnevno je slikala i objavljivala fotografije koje prikazuju promjene na tijelu koje se zbivaju u mjesecima nakon poroda. 

Dan nakon što je rodila svoje treće dijete, uslikala se u ogledalu te ispod fotografije napisala: "Put natrag na težinu prije trudnoće sigurno neće biti lak, ali idem polako, jedan po jedan dan. Evo me, prvi dan poslije poroda. Još uvijek ne razumijem kako neke žene mogu izgledati odlično, čak i nakon poroda. Ja samo želim jesti, spavati i dojiti."

Četiri dana kasnije, Samanthin se trbuh znatno smanjio, a mjesec dana nakon poroda bio je gotovo isti kao i prije trudnoće. "Prošlo je nešto više od mjesec dana otkako sam rodila i htjela sam vas obavijestiti o svom trbuhu. Još nije u potpunosti nestao, ali i dalje nastavljam vježbati i jačati trbušne mišiće."

Samantha je odlučila objavljivati fotografije tijela nakon porođaja kako bi osnažila druge majke te im poslala važnu poruku.  "Htjela sam poslati poruku drugim mamama, da je ovo što vide, posve NORMALNO, nakon porođaja! Ono što često vidimo na društvenim mrežama, utegnuta tijela nekoliko dana nakon poroda nisu realna. Iznenađujuće, bilo je mnogo žena koje nisu znale da se to zapravo događa sa ženskim tijelom nakon poroda. Očekivale su ravan trbuh, bez strija nakon samo nekoliko dana. "

Štoviše, mama troje djece je također snimila svoj trbuh u 39. tjednu tijekom sve tri trudnoće, kako bi dokazala koliko je svaka trudnoća različita. Napisala je: "Svaka trudnoća bila je posebna i u potpunosti drugačija od one prethodne. 

 

Možda te zanima... Mame objavljuju fotografije koje slave 'nesavršena' tijela nakon trudnoće i poroda Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.