Vrtić 08. ožujka 2023.

Tata i sin Mostarci pravi su hit sa svojim ''ljubomornim'' raspravama o mami

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mališani nekad mogu biti itekako mudri, a nemaju problem reći iskreno ono što misle ili osjećaju. Ovaj tata i sin osvojili su simpatije mnogih svojom „borbom“ za mamu.

 Nekoć smo se smijali samo svojim i mališanima u našoj okolini, a danas nam društvene mreže daju priliku nasmijati se i klincima koje niti ne poznajemo. Uglavnom su to, ipak, mališani koji su nam daleko, na engleskom govornom području. Upravo zato su nas posebno razveselili ovi Mostarci – tata i sin.

Možda te zanima... Recenzija ovog tate za njegovog sina najsmiješnije je što ćeš danas vidjeti! Beba

Jedan od videa koji su postali viralni pokazuje tatu i sina kako raspravljaju o tome tko je „ljubav“, odnosno sin tatu proziva zbog činjenice da je mami rekao „ljubav“. Mališan se ljuti zato što je on taj kojeg zovu „ljubav“, pa mu se čini da nije u redu da tata – i mamu zove „ljubav“.

@monikamarijanovic97 #ljubigamajka #tataisin #fyp #ljubomora #balkankomedija #mostar #bih #fypシ #smijesnodosuza ♬ original sound - Monika Marijanovic

Video snimke snima i objavljuje mama Monika, koja teško obuzdava smijeh zbog rasprave njezinih muškaraca.

U drugom videu mališan tatu proziva zašto je rekao mami da je – mater. Iako mu tata objasni zašto ju tako zove i o čemu se radi, mališan ne prihvaća objašnjenje i traži od tate da mamu ubuduće zove mama.

@monikamarijanovic97 #ljubigamajka #fyp #tataisin #komedijabalkan #mostar #bih ♬ original sound - Monika Marijanovic

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.