Beba 24. listopada 2023.

Je li ova beba rođena komičarka? Zezala roditelje da joj se zaglavila ruka u boci

Foto: YouTube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Znamo da nas bebe znaju iznenaditi raznim stvarima, raznim postupcima, znamo da su mudre i da znaju više nego što mislimo. No, nekad ni sami ne vjerujemo što gledamo, a ova je šaljiva beba baš primjer za to!

Nekad jednostavno znaš da je netko rođeni komičar. Što god rekli, sve zvuči smiješno, kako se okrenu, netko se nasmije. Jednostavno, imaju smisla za humor više nego drugi ljudi. E, pa jednog će dana, kladimo se, i ova beba biti prava komičarka.

Znanost još uvijek nije sa sigurnošću odgovorila na pitanje kad i kako nam se razvija humor, ali činjenica je da djeca nekad mogu biti vrlo šaljiva. Osim tog, nekad su mališani pravi mali glumci i mogu odglumiti svašta! Iznenadimo se koliko mogu biti vjerodostojni.

Sve u svemu, kad spojiš tu sposobnost glume i činjenicu da su klinci nekad vrlo šaljivi, onda možeš dobiti bebu poput ove u videu.

Beba u videu zaglavila je ruku u boci, velikoj boci za aparat za vodu. Dok je ručica u boci sve do lakta, beba počne plakati kako bi dozvala pomoć. Tada do nje dolazi odrasla osoba i pomogne joj osloboditi ruku.

No, tada beba ponovno ugura ruku u bocu, kao da je zaglavljena, te počne plakati. Odnosno „plakati“. Odrasla osoba ponovno prilazi, ali beba gotovo sama izvlači rukicu, i prasne u smijeh. Čime daje do znanja da je zapravo i prvi put namjerno zaglavila ruku.

Ova beba ne da zaslužuje pohvale za svoju „točku“, nego zaslužuje i Oscara za glumačku izvedbu! Eh, teško je nakon takve izvedbe vjerovati malicima, istina?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.