Beba Igre za bebe 16. kolovoza 2024.

Vratio se stari izazov na TikToku: Kriške sira bacaju uplakanim bebama u lice

Foto: TikTok
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Internetom je kroz godine kružilo brdo čudnih izazova. Od Harlem Shakea, Ice Bucketa. I puno puta su takvi viralni izazovi imali smiješne završetke, gafove i čudne reakcije.

Sada je Internetom zavladao stari trend iz 2019. godine, ovog puta je u pitanju bacanje sira u lice svom djetetu. Naime, tada su TikTok preplavili videi u kojima su kriške sira završavale na licima partnera, članova obitelji, čak i kućnih ljubimaca.

Trend se ponovno aktualizirao, ali ovoga puta sir se baca na čelo uplakanih beba. Neki roditelji uočili su da to u sekundi umiruje bebe koje se trznu i zbunjeno pokušavaju shvatiti što se uopće dogodilo.

@omarcroda ¡ El poder del #queso 🧀 ! Calma a cualquier bebé 🧀 The amazing power of #cheese 💡 #baby #calmdown #bebes #bebe #babyboy #bebito ♬ sonido original - Omar Croda

Dok se neke nasmiju nakon što im se šnita sira zalijepi za čelo, a druge postaju zadovoljne, ovaj roditeljski trik ljudima ipak nije najbolje sjeo. Između ostalog, neki smatraju da je to odraz nepoštivanja djeteta i da nikako nije dobar primjer mališanima. "Koliko smo patetično društvo postali kad se bacanje šnita sira u bebinu glavu smatra zabavnim. Odličan način da se dijete nauči da ne poštuje druge. Nadam se da će to jednog dana djeca raditi svojim starim, nemoćnim i senilnim roditeljima", kažu oni koji se protive ovakvim metodama.

@svannah.rose Thank you Ash for volunteering 10/10 recommend 🧀#fyp #baby #funny #velvetacheese #momhacks101 ♬ original sound - svannah.rose

S druge strane, ima i onih koji smatraju da se na ovaj način nikome ne nanosi bol, pa je treba prihvatiti.

"Ne mogu vjerovati da nekoga ovo smeta. Djeca bi bila blagoslovljena da je šnita sira najgora stvar koja im se može dogoditi. Opustite se", njihov je stav.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.