Školarci Zdravlje osnovnoškolca 02. kolovoza 2019.

Hara novi bolesni izazov: Djeca se polijevaju kipućom vodom

Foto: Facebook/Patricia Oliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Ovo je izazov! Molim vas razgovarajte sa svojom djecom. Ja živim u noćnoj mori, nisam imala pojma da to djeca rade. Moj je sin prenoćio kod prijatelja, kao i mnogo puta ranije. Otišao je spavati i probudio se kada je prijatelj na njega bacio kipuću vodu'

Na Facebooku su se pojavile jezive fotografije dječaka koji je stradao nakon bolesnog izazova polijevanja kipućom vodom. Novi suludi internet izazov pojavio se u Americi, a tinejdžeri se snimaju kako se polijevaju i piju kipuću vodu!

Angela Guth iz Kentuckyja uhićena je nakon što nije nazvala hitnu pomoć 11-godišnjem dječaku kojeg je njezin sin polio vrelom vodom.

Posljednji incident dogodio se u saveznoj državi Kentucky gdje je 11-godišnji Billy Oliver hospitaliziran s opeklinama drugog i trećeg stupnja nakon što ga je prijatelj zalio vrelom vodom dok je spavao. Njegova majka Patricia Oliver na svom je Facebook profilu objavila fotografije opečenog vrata i leđa svog sina kako bi upozorila roditelje na opasan trend koji vlada.

 | Author: Facebook/Patricia Oliver Foto: Facebook/Patricia Oliver

"Ovo je izazov! Molim vas razgovarajte sa svojom djecom. Ja živim u noćnoj mori, nisam imala pojma da to djeca rade. Moj je sin prenoćio kod prijatelja, kao i mnogo puta ranije. Otišao je spavati i probudio se kada je prijatelj na njega bacio kipuću vodu, smijući se dok je za to vrijeme moje dijete pokušalo sa sebe skinuti odjeću. Ljudi, molim vas pričajte sa svojom djecom. Dok je moje dijete spavalo, on je grijao vodu kako bi ga polio", napisala je u dramatičnoj objavi očajna Patricia.

Možda te zanima... Stručnjaci upozoravaju roditelje koji se šale s djecom i objavljuju njihove reakcije na Internetu Školarci

Majka počinitelja, odnosno drugog dječaka, uhićena je zato što nije pozvala hitnu pomoć.

I 11-godišnja djevojčica u New Yorku zadobila je prošlog ljeta opekotine lica i grudi nakon što su je prijatelji zbog izazova polili kipućom vodom. Djevojčica od 12 godina koja je prolila vodu na nju, optužena je za zločin. Na Floridi je ovaj izazov ubio djevojčicu (8) nakon što je kroz slamku pokušala piti kipuću vodu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.