Beba Igre za bebe 05. ožujka 2019.

Revolucionaran izum? Odjeća koja raste s bebom od 4 do 36 mjeseci

Foto: Instagram/petit.pli
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dizajner Yassin dizajnirao je odjeću koja može narasti u sedam veličina - od 4 mjeseca do 36 mjeseci

Ako misliš da je kupovanje nove odjeće za bebe gotovo jednako kao bacanje novca, Ryan Yassin ima rješenje za vas. Ovaj inženjer-dizajner shvatio je koliko brzo bebe prerastu odjeću kada je pokušao poslati nećaku neku odjeću.

"Moja sestra je dobila još jedno dijete, i on me doista inspirirao", kaže Yasin u videu. "Poslao sam mu nešto odjeće, a kad je dobio, prerastao je."

trudnica, odjeća za bebu Možda te zanima... Odjeća za bebu - što i koliko kupiti? Beba

Tako je Yassin počeo raditi na svom projektu. Korištenjem dizajna s preklapajućim naborima koji se može protezati u više smjerova, Yassin je stvorio odjeću koja može narasti u sedam veličina - od 4 mjeseca do 36 mjeseci.

Rabljena ili nova oprema za bebu: što smijete posuditi, a što ne?

Sva odjeća je vodootporna, može se reciklirati i ultra je izdržljiva. Njegova robica zvat će se Petit Pli i jedva čekamo da je lansira i da se nađe u prodaji.

Možda te zanima... Dječji proizvodi: Što sve trebaš za prvu godinu bebinog života Beba
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Norelinna
    Norelinna

    Umoran od stalnih pokušaja gubitka težine? Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je >>>> www.Takeslim.Com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.