Beba Igre za bebe 25. srpnja 2024.

Raznježila milijune: Mama snimila trenutak kada su se njezini blizanci prvi put nasmijali jedan drugom

Foto: tiktok
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Moje srce moglo bi eksplodirati. Nadam se da će uvijek biti najbolji prijatelji, napisala je mama Meagan Garr na TikToku uz snimku svojih blizanaca.

Mama Meagan Garr osvojila je srca korisnika TikToka videozapisom svojih preslatkih blizanaca, dva mala dječaka. Snimila je neodoljiv trenutak kada su se dječaci po prvi put zaista pogledali, nesvjesni da gledaju u svog najboljeg prijatelja za cijeli život.

Možda te zanima... Oduvijek si željela blizance? Dobra je vijest da si možeš povećati šanse, ovo su faktori koji utječu na to Trudnoća

U opisu videozapisa, koji je postao viralan i prikupio više od 12 milijuna pregleda u samo jednom danu, Meagan je napisala: "Srce bi mi moglo eksplodirati. Nadam se da će uvijek biti najbolji prijatelji." Videozapis je izazvao lavinu pozitivnih reakcija, a mnogi korisnici TikToka su u komentarima izrazili koliko ih je dirljiv trenutak između braće razveselio i izmamio osmijeh na lice.

@meagangarr My heart could explode. I hope theyll always be best buds #twins #twinbrothers #twinbabies #twinmom #twinsoftiktok ♬ original sound - Meagan | mom of littles 🌼

'Najslađa stvar ikad', 'Tebe znam od nekud', 'I ti si uspio izaći', 'Prekrasni su' - samo su neki od komentara koje su ostavili oduševljeni gledatelji.

Možda te zanima... Ulovljeni na djelu: Pogledaj kako se blizanci grle prije spavanja Beba
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.