Beba Igre za bebe 07. prosinca 2019.

Ulovljeni na djelu: Pogledaj kako se blizanci grle prije spavanja

Foto: Facebook/Laura Dalton
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Budući da se inače stalno svađaju oko igračaka, lijepo je znati da se i vole, kaže mama Laura Dalton i dodaje kako nije mogla vjerovati kad ih je vidjela na baby monitoru

Laura Dalton (28) iz Ellona, ​​Aberdeenshire mama je 18 - mjesečnih jednojajčanih blizanaca Jacoba i Noah Cantlayja. Budući da braća svoje dane uglavnom provode svađajući se tko će uzeti koju igračku, Laura se iznenadila kad ih je prije par dana stavila na popodnevno spavanje i vidjela kako se - ljube i grle.

Braća su, kaže mama, poznata po tome kako su grubi jedan prema drugome, a teško i zaspu prije nego su se posvađali i barem pola sata 'gađali' s plišancima. Zato Laura kaže da joj je 'srce skoro puklo od sreće' kad je vidjela kako se naginju preko ograde krevetića i oboje penju na prstiće da bi jedan drugoga zagrlili. 

"Budući da se inače stalno svađaju oko igračaka, lijepo je znati da se i vole", kaže mama Laura i dodaje kako nije mogla vjerovati kad je na baby monitoru vidjela bratsku ljubav 'na djelu', dok nisu znali da ih ona promatra. 

"Kod njih očito nema sredine, ili se tuku ili ljube", kaže mama i dodaje da se identični blizanci inače 'uspavljuju' ubacivanjem igrački u krevetić ovog drugog. Zato ju je snimka ljubavi još više dojmila.

Možda te zanima... Prekrasna snimka ultrazvuka: Poljubac blizanki u maternici Trudnoća

"Ako Noah sjedi i sretno se igra, Jacob će mu htjeti uzeti igračku. Ali ni onda neće biti 'na miru' dok nema obje igračke, svoju i bratovu", kaže Laura koja je video dječaka odmah poslala i njihovom tati, zaručniku Fraseru Cantlayu (28), a roditelji su se složili da će čuvati video i blizancima pokazati svaki put kad se oni oko nečeg neće moći složiti. "Pokazat ću im video kad budu stariji i kad se posvađaju, da ih podsjeti koliko vole jedan drugoga", rekla je za Daily Mail.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.