Roditelji Sretna mama 06. siječnja 2019.

Što ti donosi ova godina? Obitelj, zdravlje i posao

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

S novom godinom svi osjećamo uzbuđenje, ali i zabrinutost zbog budućnosti. Hoće li zvijezde biti tvojoj strani? Na što trebaš obratiti pozornost? Evo što kaže horoskop za 2019.

Ovan

2019. dobro će započeti za tebe. Bit ćeš puna energije i spremna suočiti se sa svijetom. Međutim, samo zato što se osjećaš odlično, ne znači da trebaš svoje zdravlje uzimati zdravo za gotovo. Pokreni se i počni se baviti s nekom aktivnošću koja te zanima. Majčinstvo može biti veliki izazov, ali trebaš uspostaviti ravnotežu između brige za svoju obitelj i brige o sebi. Što se tiče odnosa, očekuj da će ova gotova biti većinom ružičasta. Zadovoljstvo u tvom bračnom životu će se povećati, a sve nesuglasice s kojima ćete se susretati moći će se riješiti vrlo lako. Možda ćeš imati neke poteškoće u karijeri i s financijama, a s druge strane može doći i do napredovanja na poslu.

Možda te zanima... Horoskop za mame: Od najbolje do najkompliciranije Roditelji

Bik

Bit će puno posla za tebe u novoj godini na poslu, ali i u obitelji. Tvoj miran i strpljiv karakter bit će na testu, tako da trebaš biti spremna na suočavanje s problemima. Također bit će i trenutaka kada će se osjećati nesigurno u svojim odnosima, ali okreni se prijateljima i rođacima kojima vjeruješ i brzo će proći sve komplikacije. Ti si mama - proći ćeš kroz sve ovo! Nemoj zanemariti vrijeme odmora i pronađi aktivnost koja će ti pomoći da se opustiš. Sve će ti to pomoći da se izdigneš iznad problema!

Blizanci

Ovo će biti izvanredna godina za Blizanke. 2019. bit će godina kreativnosti, ali moraš biti oprezna s financijama. Budi mudra u odnosima i čuvaj se monotonije te se pobrini da komunikacijski kanali prema tvom partneru budu otvoreni. Ove godine na poslu pokušaj izaći iz zone udobnosti i bit ćeš jako nagrađena. Očekuj da ćeš ove godine biti optimistična i imati puno energije, ali se i brini za svoje zdravlje, posebno potakni imunološki sustav - kako bi bila spremna učiniti sve što trebaš.

Možda te zanima... 10 važnih lekcija koje me naučilo majčinstvo Roditelji

Rak

2019. će biti godina za poboljšanje tvog tjelesnog i mentalnog zdravlja. Financijski, svibanj će biti težak mjesec, ali kako godina prolazi bit će bolje. Romantični odnosi bit će postojani, ali budi oprezna kome ćeš vjerovati. Slično tome, na poslu, možeš osjećati da nisi povezana s trenutnim zadacima, ali prije donošenja konačnih odluka svakako dobro razmisli. Tvoje fizičko zdravlje povezano je s mentalnim zdravljem, stoga pokušaj pozitivno razmišljati.

Lav

Očekuj značajne dobitke u ovoj godini, ali pazi da se ne iscrpljuješ. Budi oprezna kod fizičkog opterećenja i pokušaj vježbati kako bi postigla ravnotežu i mir. Kad su u pitanju odnosi, budi posebno oprezna; čuvaj svoje srce i poštuj svoje obveze. Financije će biti dobre ove godine, a možda je vrijeme i za ulaganja. Lav je ambiciozan i to će te natjerati da ideš prem svojim ciljevima. Pazi na prehranu, neka bude uravnotežena i s manje soli.

Možda te zanima... Kakva je vaša beba prema horoskopskom znaku? Beba

Djevica

Iako si perfekcionist morat ćeš bolje njegovati odnose ove godine, pogotovo dok daješ kritike svom partneru. Osim toga, nastavi biti odani roditelj svojoj djeci i obiteljski život će biti divan. Nemoj zaboraviti na zdravlje, posjeti liječnika kada imaš neke sumnje ili probleme. Kada se radi o novcu, obrati posebnu pažnju na potrošnju i oprezno ga investiraj.

Vaga

Ove godine bit će značajnijih pomaka na poslu, a to će uglavnom ići u tvoju korist. Promaknuća i priznanja bit će usmjerna prema tebi. Odnosi će poprimiti pozitivan zaokret i naći ćeš puno više smisla u onome što imaš. Tvoja financijska situacija poboljšat će se tijekom godine. Očekuj neke zastoje kod zdravlja, ali lijepo ćeš se oporaviti nakon kratkog odmora. Izbjegavaj stres koji može ugroziti zdravlje.

Možda te zanima... Horoskop i loše ponašanje djece: Što zvijezde govore? Vrtić

Škorpion

Bit će ovo godina smirenosti i spokoja. Tvoja karijera će cvjetati, a možda ćeš čak potražiti i novi posao. Stvari će se popraviti kada su u pitanju odnosi i obiteljski život. Budi oprezna s onim što jedeš kako bi održala dobro zdravlje i kloni se hrane bogate masnoćama. 

mama dijete kuhanje | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Strijelac

Strijelci će tijekom godine biti jako zaposleni. Pronađi vrijeme kako bi naučila nove vještine. Tvoje financijsko stanje bit će stabilno, samo trebaš održavati ravnotežu između i zarade i potrošnje. Kasnije tijekom godine može se pojaviti prilika za nešto što si dugo željela napraviti. Pazi na iscrpljenost. U odnosima će se dogoditi novi izazovi, a možda ćeš trebati donijete neke odluke. Budi mirna i vjeruj voljenoj osobi.

Možda te zanima... Koliko djece bi trebala imati prema horoskopskom znaku? Roditelji

Jarac

Tvoja kreativnost i organizacijske sposobnosti pomoći će ti da se istakneš u ovoj godini. Mogućnosti za profesionalni napredak samo će se pojavljivati i bilo bi dobro da ih iskoristiš. Ova godina će biti puno bolja od prošle i za odnose. Bilo kakvi problemi moći će se riješiti dobrom komunikacijom. Ove godine bilo bi dobro štedjeti. Možeš imati neke zdravstvene izazove, ali brzo ćeš se oporaviti, samo nemoj zaboraviti biti pozitivna kako bi ubrzala oporavak.

Vodenjak

Bit će ovo opuštena godina za tebe. Kada se radi o romantičnim odnosima, očekuj nešto veliko, kao da ideš na višu razinu. Tvoje financije su također dobre, a općenito ćeš biti u skladu s kolegama. Nećeš imati zdravstvenih problema, ali obrati pažnju na kilograme pridržavajući se uravnotežene prehrane i redovite tjelovježbe.

Ribe

Ova godina je općenito dobra za tebe. Pravi je trenutak za ulaganja, posebno u nekretnine. Možda ćeš na početku godine imati neke financijske poteškoće, ali situacija će se popravljati kako godina bude prolazila. Na poslu bi se mogle pojaviti neke prepreke, ali sve ćeš ih prevladati. Ljubavni odnos će postati čvršći. Čuvaj se strogih dijeta

Možda te zanima... Savjeti za roditelje: Što vaše dijete treba prema horoskopu? Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.