Beba Igre za bebe 27. kolovoza 2021.

Genijalno: Mama otkriva jednostavan trik da beba ne baca igračke na pod

Foto: Shutterstock : Trik koji će ti pomoći da igračke ostanu na stolu
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako i tvoj mališan uživa u svakoj novoj bačenoj stvari, a tebi je već dosta skupljanja igračaka, pronašli smo trik koji će ti u najmanju ruka, sačuvati leđa ( i živce)!

Svaka mama ima nezahvalan zadatak neprestanog skupljanja igračaka bebe, koje nakon podizanja, u nekoliko sekundi ponovno završe na podu. Ako i tebe muči ovaj "problem" imamo dobre vijesti!  

Na društvenoj mreži Twitter dvije su mame otkrile vrlo jednostavan trik koji će spriječiti dijete da baca igračke po podu, ako primjerice sjedi u svojoj hranilici ili stolici. da spriječite svoju djecu da više nikada ne odbacuju svoje igračke sa stolice.

 | Author: Twitter / The smith story Foto: Twitter / The smith story

Mame su objasnile da koriste špagu koju veže oko stolice te ju isprepletu s igračkama.  Na taj način igračke se mogu i dalje koristiti do punog kapaciteta, ali s jednom razlikom - ne mogu pasti sa stola. "Dakle, vezala sam igračke za stol i voila, svi smo sretni", napisala je mama. Ipak, važno je podsjetiti mame da nikada ne ostavljaju bebu bez nadzora u blizini špage. 

Možda te zanima... Čaroban trik: Jednostavan "nogometni stisak" smiruje bebe u trenu Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.