Beba Dojenje 11. travnja 2017.

Mame pokazale da ne postoji 'pravi' način hranjenja djeteta

Foto: Facebook/Mikaela Shannon Photography & Graphic Design
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Fed is best' je serija fotografija žena koje doje i hrane bebe na bočicu s vrlo jednostavnom, ali snažnom porukom: mame se trebaju osjećati ugodno dok hrane svoju djecu, bez obzira na način, mjesto ili vrijeme

Fotografkinja Mikaela Bodkin želi da se mame ugodno osjećaju dok hrane svoju djecu, kad god, gdje god i kako god je najbolje za njihove obitelji. To je ideja koja stoji iza serije fotografija 'Fed is best', koja prikazuje žene koje doje i hrane bebe na bočicu.

jessica byrum Možda te zanima... Fotografije koje pokazuju da je i hranjenje na bočicu prekrasno Beba

 

Iako sama još nema djece, fotografkinja Mikaela inspiraciju je pronašla u svom životu i zapažanjima o svijetu. "Činjenica da je još uvijek prisutno posramljivanje mama, kojem sam nedavno i sama svjedočila nakon što je moja sestra postala majka, bio je možda najveći okidač. Također, budući da sam posvojena, bila sam hranjena na bočicu."

Olivia Wilde Možda te zanima... Olivia Wilde: 'Ne sviđa mi se kad se dojenje forsira i nameće osjećaj krivnje' Beba

Na kraju krajeva, njezina poruka vrlo je jednostavna. "Nadam se da će ljudi gledati moje fotografije i reći 'Hej, ovo je zbilja lijepa fotografija mame koja hrani svoje dijete. Baš lijepo da imaju fotografije tog posebog trenutka'", rekla je Mikaela i dodala kako ju boli srce kada čuje zle komentare o dojenju u javnosti ili dojenju na bočicu

Ivette Ivens Možda te zanima... Mama napravila prekrasnu seriju fotografija 'Boginje dojenja' Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.