24. veljače 2014.

150. izvedba predstave 'I opet...Miffy'

Miffy
Foto: Kazalište Trešnja
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ovu nedjelju, 2. ožujka u 17 sati Kazalište Trešnja slavi 150. izvedbu predstave "I opet... Miffy" koja redovito puni kazalište najmlađom publikom. Za ovu izvedbu Trešnja je pripremila pravu zabavu - mrkvice i balone, Miffy usi i bojanke te crne nosiće za sve klince!

Gradsko kazalište Trešnja 2005. godine prvi je puta postavilo mjuzikl nastao prema slikovnicama Dicka Bruuna- "Miffy" u režiji nizozemskog redatelja Dicka Bruna.

Zbog velikog uspjeha dvije godine nakon (2007.) Trešnja otkupljuje prava i za drugi nastavak - "I opet...Miffy". Ovu nedjelju, 2.ožujka 2014. u 17 sati slavimo 150. izvedbu predstave "I Opet...Miffy. Samo ovaj nastavak pogledalo je gotovo 40 000 gledatelja!

Tajna uspjeha priča i mjuzikla o malenoj zečici Miffy počiva u jednostavnosti -  jake osnovne boje koje privlače pozornost djece, jednostavni likovi i priče koja potiču maštu, te songovi koji su pamtljivi i ritmični. Upravo iz ovih razloga interes za mjuziklima "Miffy"i "I opet...Miffy" ne jenjavaju i redovito pune kazalište Trešnju najmlađom  publikom koja nerijetko predstavu gleda i vise puta.
U predstavi igraju: Aleksandra Naumov, Sanja Hrenar, Vanda Vujanić Šušnjar /Daria Knez Rukavina, Ivana Bakarić, Tvrtko Jurić, Richard Dick Simonelli.

Za ovu  izvedbu Trešnja je pripremila pravu zabavu - mrkvice i balone, Miffy uši i bojanke te crne nosiće za sve klince! Pridružite se i rezervirajte ulaznice na vrijeme na broj telefona 01/ 3638 556.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.