29. prosinca 2015.

Zašto volimo kupnju s trosjeda?

trudnica
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Vani je jako hladno i baš je ugodno biti doma, na toplom. Kad ste već uz laptop, možete obaviti i kupnju namirnica – na Konzum kliku. Vrlo je praktično... Odabirete termin dostave koji vam najviše odgovara, a platiti možete online ili prilikom preuzimanja robe i to s gotovinom ili karticama, jednokratno ili na rate

Sjedite na svom trosjedu, u omiljenoj pozi. Noge su ispružene, s ona dva žuta jastučića ispod njih. Topli kakao je u jednoj ruci, tipkovnica laptopa pod prstima druge. Zavjese u sobi su razmaknute onako baš taman, kako volite. Gledate kroz prozor. Nekako je sivkasto nebo, kao da će snijeg. Hmmm, rekli su da neće još ovih dana... Svejedno, vani je jako hladno, baš je ugodno biti doma. Na radiju svira Robbie, one obrade starog dobrog Franka. 

On je na poslu, ali vi ćete obaviti shopping. Ukucavate adresu: www.konzumklik.hr. OK, što sve trebate... Purica. Salata. Krumpir. Francuska. Ma, dvije francuske, to uvijek brzo ode. Paket Jamnice, paket Jane. Sok. Tri pakiranja salame, dva sira. Masline. Krastavci. Cikla. Tri pakiranja mlinaca. Veliko pakiranje sladoleda. Toaletni papir, u tri sloja. Pa onaj plavi šampon. Krema za ruke. Najveće pakiranje deterdženta. Rajčice, obične i cherry.

Pregledavate Akcije, to se ne propušta. Zatim slijedi odabir svega onog što ste zapisali, uz klik na srce pored svake sličice  - da ih sustav spremi u Favorite pa da ih imate "sejvane" i za drugi put. Praktična ste žena prije svega.

Obzirom da imate zajednički korisnički račun, vaš će partner u pauzi dovršiti narudžbu, ubaciti što bi još želio, a vi ćete sve još jednom prekontrolirati i odabrati željeni termin dostave.

Možete platiti odmah prilikom narudžbe na internetu, ali i dostavljaču kad donese namirnice. Ovaj ćete put platiti prilikom dostave, ali s karticom, da ne morate na bankomat prije toga.

Samo da se još javite partneru, da obavi svoj dio kupnje... "Ljubavi, pliz odi na Konzum klik, odaberi još što želiš, pa da naručimo za sutra. Xoxo."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.