Roditelji Sretna mama 09. svibnja 2016.

Poruka slomljene bake: 'Cijenite svoje bebe'

Reece
Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

11-mjesečna Reece Degen poginula je u prometnoj nesreći. Zadnje što je čula bio je glas njene majke kako joj pjeva 'You are my sunshine'

Mala Reece Degen poginula je u prometnoj nesreći. Bila je automobilu s majkom Briannom kojim je upravljala majčina prijateljica. S njima je bilo i njenih dvoje djece. Izgubila je kontrolu nad vozilom i zabila se u ogradu. 11-mjesečna Reece pretrpjela je tešku ozljedu glavu i preminula ubrzo nakon nesreće.

Prolaznik je došao do majke i rekao joj neka pjeva svojoj djevojčici. "Zadnje što je čula je kako joj pjevam 'You are my sunshine'. Obožavala je tu pjesmicu", ispričala je tugom shrvana majka za WMTV. "Uvijek je bila nasmiješena i dobre volje i svima je mahala."

Slomljena baka Sonia Gardner kroz suze je naglasila da želi da ljudi znaju: "Cijenite svoje bebe, cijenite svoje bebe" za WCVB. Njene unučice više nema, ali željela je poručiti roditeljima i bakama i djedovima neka uživaju u svakom dragocjenom trenutku sa svojom djecom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.