Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 14. lipnja 2016.

Nove sandale izrezale nogu dvogodišnjakinji!

dm
Foto: Facebook/Daily mail
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mala Esme Connor dobila je sandale za rođendana. Nakon pola sata dojurila je roditeljima vrišteći od bolova. Roditelji žele da se te sandale maknu iz prodaje

Samo pola sata nakon što je 2-godišnja Esme Connor iz Velike Britanije obula nove sandale, oko desnog gležnja pojavila se krv koja se slijevala niz stopalo. Djevojčica je vrištala od bolova. Njezini roditelji kažu kako je sandala ostavila duboku posjekotinu na nozi i traže da se povuku iz prodaje. Gumene sandale Esme je dobila za rođendan, a kupljene su u trgovini Next za oko 80 kuna. 

"Veselo je trčala u njima oko kuće samo pola sata, a onda je dojurila do nas sva u suzama. Krvi je bilo posvuda, a ona se nikako nije mogla smiriti. Razumijem da nove cipele mogu nažuljati, ali ovo je bilo strašno. Jako sam razočaran jer često kupujemo kod njih", rekao je otac Niall. Njezina majka Lisa (26) je sve fotografirala i to objavila na internetu uz upozorenje drugim roditeljima da ne kupuju te sandale.

"Roditelji koji su vidjeli te fotografije komentirali su kako su i sami imali sličnih problema", dodala je majka. Glasnogovornica lanca trgovina Next, kojih ima i u Hrvatskoj, kazala je da im je jako žao zbog ovoga što se dogodilo i da to shvaćaju vrlo ozbiljno. Zamolila je roditelje da im vrate sandale kako bi mogli istražiti što se zapravo dogodilo, piše Daily Mail.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.