Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 17. kolovoza 2016.

Djevojčica umrla na majčinim rukama, a liječnici je čudesno vratili u život

Nikki Widdowson
Foto: Twitter/Nikki Widdowson
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Djevojčica stara godinu i pol umrla je na rukama svoje majke nakon što ju je udario automobil ispred obiteljske kuće. Majka kaže kako su to bili najbolniji trenuci u njezinom životu

Djevojčica stara svega godinu i pol iz Velike Britanije umrla je na rukama svoje 29-godišnje majke Nikki Widdowson nakon što ju je udario automobil ispred obiteljske kuće. Malena Faith znakove života nije pokazivala četiri minute. Ali, dogodili se čudo - liječnici su je uspjeli vratiti u život.

Ovo je ispovijest njezine majke koja nakon toga još više cijeni svaki trenutak proveden sa svoje četvero djece.

"Moje ime je Nikki, imam četvero male djece sve u dobi do deset godina. Bilo je to 23. lipnja 2013. godine. Bilo je to lijepo nedjeljno popodne koje se pretvorilo u najgoru noćnu moru. Taj dan neću zaboraviti dok sam živa. Mislila sam da se igra u dnevnoj sobi, ali užasnula sam se shvativši da je nema. Trčala sam po kući pokušavajući je pronaći, a tad sam pogledala kroz prozor. Ležala je na podu.

Bolničari i doktori vraćaju osmijeh na lice bolesnoj djevojčici

Iskrala se nekako van i otišla na cestu. Udario ju je automobil. Umrla je na mojim rukama. Bio je to najgori trenutak u mojem životu. Ležala je beživotno, bespomoćno, a meni se srce slamalo. Znakove života nije davala četiri minute. Taksist koji ju je udario brzo nas je odvezao u bolnicu. Liječnici su je nekim čudom su je uspjeli vratiti u život. Stavili su je na aparate za održavanje na životu i spojili na transfuziju.

Spasili su je. Imala je jako oštećenu jetru i nekoliko slomljenih kostiju. Kad je nakon nekoliko dana otvorila oči i nasmijala mi se, znala sam da će sve biti u redu. Nakon izlaska iz bolnice nije mogla hodati kako treba niti držati glavu uspravno, imala je problema i s gutanjem hrane.

'Naša curica pobijedila je tumor'

Godinu dana je odlazila na terapije i ponovo učila hodati. Ona je pravi heroj. Danas je ponovno sretna i vesela djevojčica koja uskoro kreće u školu. Još danas se zbog svega toga osjećam da sam zakazala kao roditelj, da sam je razočarala jer nisam bolje pazila na nju. Ne znam kako je uspjela otvoriti ulazna vrata i izaći iz kuće, uvijek je bila mirna i tiha.", ispričala je za Daily Mail.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.