Roditelji Sretna mama 05. travnja 2016.

Prije dvije godine izgubila bebu nakon poroda, a sada rodila petorke

beba djevojčica inkubator
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Indijka Manita Singh nije bila na ultrazvuku tijekom trudnoće i mislila je da je trudna s jednim djetetom. U 26. tjednu rodila je pet djevojčica. Liječnici još nisu sigurni hoće li preživjeti

Žena u istočnoj Indiji primljena je u trudovima u bolnicu u 26. tjednu trudnoće. 25-godišnja Manita Singh mislila je da je trudna s jednim djetetom jer nije bila na ultrazvučnom pregledu. Doktori su počeli s porodom i iznenadili se: Manita je rodila čak 5 zdravih djevojčica! 

Prije dvije godine izgubili sina nakon poroda

Svaka od djevojčica teži preko 1 kilograma i 350 grama i u bolnici su na jedinci intenzivnog neonatalnog liječenja i njege. Otac, 26-godišnji Mahesh Singh, 26, presretan je rođenjem kćerki. "Jako sam zahvalan Bogu što nas je blagoslovio s, ne jednim, već petero djece. Izgubili smo naše prvo dijete, sina, odmah nakon rođenja prije dvije godine. Vjerujem da Bog ovako nadoknađuje gubitak", prenosi Metro.

'Nakon bolnih trudova, stavili su mi na prsa prekrasnu, ali beživotnu bebu'

Liječnik koji je vodio porođaj, rekao je da je ovo prvi put da je normalnim putem porodio petero djece. Djevojčice su zdrave, ali još nisu sigurni hoće li preživjeti. "Radimo sve što možemo kako bi ih spasili."

Zagrljaj koji spašava život

Mali borci: Prekrasne fotografije prerano rođene djece

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.