Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 20. studenoga 2019.

Cybex Balios S - 3u1 dječja kolica vrhunske kvalitete za najbolju cijenu

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U vrijeme kada je ponuda iznimno velika, roditeljima je teško izabrati prave stvari za svoje dijete. Uz želje i ukus u obzir je potrebno uzeti još faktora ne bi li eliminacijom došli do najboljeg izbora. Ukoliko tražite kolica vrhunske kvalitete, branda kojem vjerujete s autosjedalicom za bebu s najboljim ocjenama - Cybex Balios idealna su kolica za vas

Ukoliko tražite kolica vrhunske kvalitete, branda kojem vjerujete sa autosjedalicom za bebu s najboljim ocjenama - Cybex Balios je idealna su kolica za vas.

Ugodna vožnja je zagarantirana bez obzira gdje vas put odvede: amortizacija na velikim kotačima za sve terene osigurat će glatku i okretnu vožnju popločenim gradskim ulicama, pločnikom ili u vožnji izvan grada.

Karakteristike poput sjedala koje se okreće u oba smjera, memorijski gumbi ili mehanizam sklapanja jednom rukom te potpuno ležeći položaj naslona čine Balios S savršenim suputnikom. 

Mehanizam sklapanja jednom rukom 

Kada kolica nisu u upotrebi, mogu se jednostavno sklopiti sistemom sklapanja jednom rukom, u samostojeći položaj (41 x 60 x 75 cm), čak i kada je sjedalo postavljeno prema roditelju. 

Veliki kotači za sve površine uz mekanu amortizaciju 

Veliki kotači za sve terene s amortizacijom na svim kotačima osiguravaju ugodnu vožnju za roditelje i za dijete. Od kamenih popločenih puteva do neravnih staza, uživajte u glatkoj mobilnosti gdje god krenuli.

Odaberite smjer vožnje prema roditelju ili u smjeru vožnje. Okretanje sjedala je brzo i jednostavno zahvaljujući memorijskim gumbima. 

Sistem nagiba jednom rukom 

U tri položaja prilagodljiv naslon za leđa osigurava udobnost vašem djetetu. Pametna funkcija nagiba jednom rukom nudi i potpuno ležeći položaj.

Tehnički podaci za kolica:

  • Za djecu do 17 kg (približno 4 godine)
  • Tekstili perivi u perilici na 30 °C
  • Sastavljeno – 41 × 60 × 75 cm
  • Rasklopljeno – (d x š x v) 79–92.5 × 60 × 99–110 cm
  • Težina: 11,2 kg

Autosjedalica Aton 5 sastavni je dio ovog savršenog seta!

Autosjedalica grupe 0+ za djecu od rođenja do 13 kg, ili približno 18 mjeseci života. Jedinstvene sigurnosne karakteristike, kao što su u 8 položaja po visini prilagodljiv naslon za glavu s integriranim vodilicama pojasa, koji poboljšava odličnu sigurnost u nesrećama, uz školjku sjedala koja apsorbira silu udara te u kombinaciji s, u crash testovima dokazanim L.S.P. sistemom, a opet uz udobne značajke kao što su XXL krović. Sve to nadograđuje ovu sjedalicu u savršenu autosjedalicu za nedonoščad i vrlo malu novorođenčad. Autosjedalica se može koristiti vezanjem s remenom ili s bazom za jednostavniju instalaciju. Naslon za glavu u 8 položaja s integriranim vodilicama za sigurnosni pojas, visina pojasa prilagođava se automatski, ovisno o visini naslona za glavu.

 | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.