Trudnoća 18. siječnja 2023.

Muškarac slikovito opisao kako je doživio porod: "Zašto nitko ne priča o tome?! Bilo je traumatičnih stvari"

Foto: Screenshot/TikTok
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

"Bilo je tu puno traumatičnih stvari, dobro?" kaže muškarac u videu, te dodaje brojne primjere onog što ga je šokiralo dok je bio prisutan na porodu svoje supruge. Nakon što je prvi video bio poprilično gledan, on i supruga snimili su i drugi dio.

Da je za muškarce čin poroda traumatičan, u to nema sumnje. Šok je neizbježan u svakom slučaju, ali ključno je u cijeloj priči kako se oni nose s tim. Dan Matthew doživio je porode svoje supruge kao poprilično traumatične, ali kad ga je pitala o tome, sve je to na vrlo šaljiv način izrekao. No, i dalje uz izraz lica koji govori da nikad neće zaboraviti neke stvari. 

Možda te zanima... Kako zapravo izgleda hitni carski rez: Pogledaj u videu tate koji je sve snimio Trudnoća

Sam Matthew, supruga, sve je to snimila i objavila na svom TikTok profilu, a video je ubrzo postao hit, pa ga je pogledalo gotovo pet milijuna ljudi. Kad ga je Sam pitala kako je doživio porod, prvo što mu je palo na pamet je vjerojatno ono posljednje o čemu žena želi razgovarati... No, on je sve to vrlo simpatično prepričao, uz suprugin smijeh. 

@wearedanandsam Tell me how you REALLY feel? 🤣🤣💩🎳 #laboranddelivery #birthstory #wearedanandsam #couplehumor ♬ original sound - Dan and Sam

Posebno se začudio, kaže, kad je vidio da bebina glava nije okrugla, nego više u obliku čunja! Tada se zapitao zašto nitko ne reagira i zašto je glava takva! No, radi se o normalnoj pojavi koja ima svoju svrhu - da bi glava lakše prošla kroz porođajni kanal. "Nitko te na to ne pripremi u školi! Uče te trigonometriju i svašta, ali ne kažu da će glava tvog djeteta možda izići u dva dijela!" 

Možda te zanima... Seks nakon trudnoće - sve je isto, a ništa nije isto Beba

U drugom videu se Dan čudi zašto bi itko želio više o tom čuti i spominje još jednu "pojavu" o kojoj se često ne govori. Osim tog, kaže da je savjet koji mnogi dobiju kad idu na porod, "Ne gledaj tamo dolje!", stvarno pravi savjet i da - ne treba gledati dolje. 

 

@wearedanandsam Replying to @nikhlpo777 ♬ original sound - Dan and Sam

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.