Vrtić 14. svibnja 2024.

Stigla je nova Disneyjeva biblioteka filmskih klasika!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakladnik Egmont ovog je tjedna izdao novu Disneyjevu biblioteku originalnih filmskih priča!

Knjige iz biblioteke Čudesan svijet filmova u potpunosti prate poznate filmske priče uz koje su odrastale mnoge generacije, a prepoznatljive Disneyjeve ilustracije u prvom su planu. Ljubitelji Disneyjevih filmova odmah će prepoznati da su naslovnice knjiga inspirirane originalnim filmskim posterima, a same priče obogaćene novim filmskim ilustracijama!

Svaka knjiga u ovoj biblioteci bogato je ilustrirana od korice do korice, pa prilikom čitanja ostavlja dojam kao da ste u rukama oživjeli filmsko platno s omiljenim likovima. Prekrasne naslovnice, nove ilustracije, priče proširene na raskošnih 96 stranica i tekst prilagođen lakšem čitanju pravo su osvježenje za sve ljubitelje Disneyjevih klasika.

Najljepše Disneyjeve klasične priče približite najmlađima na poseban način. Umjesto gledanja u ekran, povežite se sa svojim djetetom u obiteljskoj atmosferi i čitanjem potaknite djecu da u mašti ožive svoje omiljene Disneyjeve junake.

Biblioteka Čudesan svijet filmova sadrži 8 knjiga od kojih su neke dobro poznati klasici svih generacija, a neke su noviji filmski hitovi koji će posebno oduševiti mlađu publiku. To su: Bambi, Alisa u zemlji čudesa, Knjiga o džungli, Kralj lavova, Petar Pan, Mala sirena, Encanto i Snježno kraljevstvo.

Knjige iz nove Disneyjeve biblioteke upotpunit će svaku obiteljsku policu, a odličan su izbor i kao poklon svima koje želite uvesti u čaroban svijet Disneyja.

Klasične priče kojima se uvijek vraćamo!

Sve knjige iz biblioteke Čudesan svijet filmova možete pronaći ekskluzivno u knjižarama i na shop.egmont.hr 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.