Trudnoća Trudnica 15. rujna 2023.

Stigao je jedini priručnik o trudnoći koji ćete uistinu trebati!

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

"Što očekivati u trudnoći" – najprodavaniji svjetski priručnik o trudnoći

"Što očekivati u trudnoći" pruža detaljan uvid u trudnoću s odgovorima na sva Vaša pitanja i objašnjenjima svih promjena na Vašem tijelu. Od prve do zadnje stranice, od glave (zašto Vas tako često boli?) do pete (što učiniti s natečenim stopalima?). Pritom nudi jednostavne, primjenjive savjete uz puno utješnih riječi i ohrabrenja.

Ova topla, empatična i duhovita knjiga autorice Heidi Murkoff, u najnovijem i dopunjenom izdanju donosi ažurirane informacije o prenatalnim pregledima i njezi, o simptomima trudnoće i kako ih ublažiti, o lijekovima i kako ih sigurno koristiti u trudnoći, kao i o najnovijim trendovima u rodilištima širom svijeta.

 | Author: Promo Foto: Promo

Vaša trudnička svakodnevica dobiva jednaku pozornost: od zdrave prehrane do ispijanja kave, od redovitog vježbanja do redovitog (ili zabranjenog) seksa, od sigurnog putovanja do njege kože i još mnogo toga. Ako očekujete blizance, čeka vas novo poglavlje o višestrukim trudnoćama, a tu su i posebni savjeti za buduće očeve.

Najbolja knjiga o trudnoći upravo je postala još bolja!

Knjigu „Što očekivati u trudnoći“ u izdanju Egmontove biblioteke Puls pronađite u svim knjižarama i na shop.egmont.hr 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.