Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 09. siječnja 2019.

Zašto moje dijete još ne govori? Saznaj u emisiji uživo s logopedom

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Saznaj kako bi se trebao odvijati razvoj govora i jezika kod djece, kad je vrijeme za prve riječi te kako znati treba li i kada posjetiti logopeda 11.1. u 13 sati u emisiji uživo na Facebooku missMAMA u kojoj ćemo ugostiti logopedinju Natašu Šunić Vargec

Kako se razvija razvoj govora i jezika kod djeteta, kako dijete komunicira od rođenja, odnosno još iz trbuha, kad počinje brbljati, a kad je vrijeme za slogove te prve riječi i rečenice, pa i potpuno razumijevanje jezika, te kako taj razvoj roditelji mogu podržati, a kako ugroziti. Što kad dijete kasni u govoru u odnosu na drugu djecu iste dobi, kako prepoznati je li dijete kasni 'progovarač', koji su najčešći poremećaji u govoru kod djece, kada je vrijeme za posjet logopedu i kako roditelji mogu pomoći.

 | Author: Zarko Basic/PIXSELL Foto: Zarko Basic/PIXSELL Mr. sc. Nataša Šunić Vargec Mr. sc. Nataša Šunić Vargec, potpredsjednica za projekte u Preventivno edukacijsko-rehabilitacijskom centru za očuvanje i promicanje zdravlja NEOLA iz logopedske ordinacije "Logoped" Terapija glasa i govora u Zagrebu odgovorit će na sva ova i još mnoga druga pitanja uživo u našoj emisiji na Facebooku missMAMA, u petak, 11. siječnja u 13 sati.

Pratite Live prijenos na Facebooku missMAMA i postavite pitanje ili komentar za našu gošću u obrascu u članku, u komentarima članka ili na e-mail info@miss7mama.hr.

Ako ne vidiš obrazac, klikni OVDJE.

Fill out my online form.

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.