Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 09. studenoga 2015.

Pogledajte što je frizer učinio za dječaka s autizmom

James Williams, frizer
Foto: James Williams/Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dječak Mason, koji ima autizam, bojao se šišanja i otišao se igrati na pod, a frizer James Williams odlučio mu se pridružiti na podu i ošišati ga iz tog položaja. Fotografije snalažljivog i strpljivog frizera postale su hit na Internetu!

Roditelji male djece znaju kako obični odlazak frizeru može biti veliki problem. Zbog toga je vrijedno pronaći frizera koji zna s mališanima i kojem će se rado vraćati. Britanac James Williams iz Walesa jedan je od takvih frizera!

Naime, dječak Mason, koji ima autizam, nije želio sjediti na stolcu i bojao se šišanja, a kad ga je James počeo šišati, otišao se igrati na pod. Frizer je tada odlučio leći na pod zajedno s njim i u tom položaju ga nastavio šišati.

Nakon što ih je objavio na Faceboou, fotografije na kojima se vidi kakav je trud ovaj snalažljivi i strpljivi frizer uložio u šišanje dječaka s autizmom oduševile su sve koji su ih vidjeli. A ovaj čin posebno je raznježio i druge roditelje djece s autizmom.

Suosjećajnom gestom profesor oduševio samohranu majku

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.