Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 26. srpnja 2017.

Nova autosjedalica osigurava sigurnost i udobnost

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

TRIFIX i-SIZE ne samo da osigurava tehnologiju optimalne zaštite, već također omogućuje da je djetetov put u potpunosti udoban

Britax Römer, lider u  sigurnosti autosjedalica, ponosno predstavlja najnoviji model u svojem asortimanu dječjih sjedalica - TRIFIX i-SIZE. Napravljen u Njemačkoj i dizajniran u renoviranom Britax Römer pogonu za testiranje, novi model je baziran na nagrađivanoj TRIFIX platformi. Najnovije Britax Römer sjedalo koje odgovara ECE R129/01 regulativi (i-Size) namijenjeno je djeci od 76 cm do 105 cm visine (15 mjeseci do otprilike 4 godine), što je ujedno odličan izbor kad vaše dijete preraste popularnu BABY-SAFE i-SIZE nosiljku.

Sigurna i jednostavna instalacija pri svakom korištenju 

Osim što osigurava jaku i stabilnu instalaciju, novo oblikovani i dizajnirani TRIFIX i-SIZE je odobren za sve i-Size pozicije autosjedalica i Top Tether točke pričvršćivanja u automobil. Autosjedalica ne uključuje dodatnu bazu za jedinstvenu montažu koja pojačava stabilnost sjedala, što omogućuje više prostora za djetetove noge u automobilu. Integrirani ISOFIX konektori posebno su dizajnirani za TRIFIX i-SIZE kako bi osigurali potpunu zaštitu za mališane, osiguravajući oboje – sigurnost i jednostavnu instalaciju. 
Zaštita za dijete sa svih strana 

Pružajući sigurnost sa svih strana, TRIFIX i-SIZE osigurava djeci optimalnu zaštitu zahvaljujući velikim, podstavljenim bočnim jastučićima i Britax Römer SICT tehnologiji, koja apsorbira energiju i osigurava dijete od utjecaja prilikom sudara. Dodatno, specijalni V-oblik naslona za glavu dizajniran je da kontrolira pokret djetetove glave prilikom udarca. U slučaju frontalnog sudara,  Britax Römerov patentirani ISOFIX sa Pivot Link sistemom usmjeruje silu prema donjem dijelu sjedala automobila te na taj način smanjuje rizik od ozljeda glave i vrata, dok Top Tether sa tzv. rip stitch tehnologijom pomaže smanjiti djetetove pokrete u slučaju sudara. Top Tether je napravljen kako bi apsorbirao silu prilikom frontalnog udara u slučaju sudara. 

Ove posebnosti, zajedno sa remenjem u 5 točaka sigurnosti sa mekanim jastučićima (koji se lako skidaju radi pranja), štite dijete od udara iz bilo kojeg pravca. Jedinstveni doseg sigurnosnih karakteristika omogućuje roditeljima bezbrižno putovanje, jer znaju da je njihov dragocjen „putnik“ sigurno zbrinut.

Beskompromisna udobnost

TRIFIX i-SIZE ne samo da osigurava tehnologiju optimalne zaštite, već također omogućuje da je djetetov put u potpunosti udoban. Napredna ergonomija dobrih položaja sjedenja i postavljeno sjedište nude antistresno putovanje kako djetetu tako i roditeljima. Čak 3 položaja autosjedalice možete jednostavno prilagoditi jednom rukom bez buđenja djeteta ukoliko je zaspalo tijekom puta. Naslon za glavu nudi 7 položaja visine i na taj način autosjedalica raste zajedno s vašim djetetom.

“i-Size regulativa postavlja temelje za jednostavniju upotrebu sigurnih autosjedalica za buduće generacije i mi smo jako ponosni da se jedinstvene karakteristike naše nagrađivane TRIFIX serije nadograđuju sa novim posebnosti kako bi djeca bila sigurnija u nadolazećim godinama”, izjavio je Rainer Stäbler, Izvršni Direktor EMEA, Britax Römer. “Prednosti i jedinstvene karakteristike sigurnosnih postavki na TRIFIX i-SIZE, dizajnirane u Britax Römer renoviranoj tvornici uz stručne testove, pomažu roditeljima da uživaju u svojim putovanjima znajući da su njihova djeca sigurna u pokretu”.

 | Author: Promo Foto: Promo     

Izrađeno s pažnjom

“Made with Care” je Britax Römer filozofija koja pruža najbolju kvalitetu proizvoda za svoje kupce. Većina Britax/Römer autosjedalica  - uključujući TRIFIX i-SIZE, koji je napravljen u Njemačkoj – i sve tkanine na njihovim sjedalicama izrađene su u Europi. Ovo je važan korak u predanosti boljoj kontroli, kvaliteti i razvoju najsigurnijih proizvoda za djecu - bilo za veću sigurnost djece u nesrećama ili od elemenata koji dolaze u dodir s njihovom osjetljivom kožom.

Britax Römer ima jake internacionalne standarde za kemikalije i mehanička testiranja tkanine i drugih komponenti. To uključuje vodič regulative i njihov interni, obično stroži standard kojemu Britax/Römer proizvodi moraju odgovarati. Ovaj trud je često prepoznat na području djelovanja s dosljednim, odličnim rezultatima vodećih potrošačkih organizacija kao Stiftung Warentest, ADAC, ÖAMTC. 

TRIFIX i-SIZE u raznim bojama dolazi u kolovozu 2017. u Magic Baby trgovine i na novi web shop gdje je dostava besplatna za sve kupnje. Za više informacija, posjetite www.britax.co.uk i www.magicbaby.hr ili Facebook stranicu.

Britax/Römer je globalni lider i inovator u proizvodnji dječje opreme namijenjene sigurnim i jednostavnijim obiteljskim putovanjima kroz staze roditeljstva. Specijalizirani širokim asortimanom kvalitetnih auto sjedalica, dječjih kolica, nosiljki za bebe i ostalih dodataka potrebnih modernim obiteljima, misija Britax/Römer-a je da nadahne obitelji za putovanja s lakoćom, stilom, s povjerenjem i sigurnošću. 

Britax je osnovan u Britaniji 1938 s inicijativom za razvoj sigurnosti remenja za odrasle. 1960 lansirali su prvu dječju auto sjedalicu. 1978 Britax se udružuje s njemačkom tvrtkom Römer iz područja sigurnosti vozila.Trenutno Britax/Römer ima poslovnice u 12 zemalja te djeluje u gotovo svim zemljama na globalnoj razini i zapošljava više od 1000 ljudi. Tvrtkino Europsko sjedište, uključujući pogon za testiranje sudara, proizvodnju i operativu, locirano je između Ulma i Augsburga u Leipheimu, Njemačka. Za više informacija posjetite web stranicu o Britax/Römeru.

Ponudu Britax/Römer proizvoda pogledajte u najvećem hrvatskom lancu dječje opreme na stranici Magic Baby

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.