Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 21. ožujka 2018.

Dirljiv video: 50 mama s djecom rastopilo srca diljem svijeta

Foto: YouTube/Wouldn't Change a Thing
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mame djece s Downovim sindromom povodom Svjetskog dana osoba s Down sindromom, snimile su dirljiv video koji je ubrzo postao viralni hit

Mama troje djece, Rebecca Carless, nedavno je objavila presladak video sa svojim četverogodišnjim sinom koji ima Downov sindrom. Ona je video snimila u sklopu kampanje za podizanje svijesti o Downovom sindromu povodom Svjetskog dana osoba s Down sindromom koji se obilježava 21. ožujka, a pridružilo joj se još 49 mama koje imaju djecu s Downovim sindromom. 

Možda te zanima... Dirljiv video: Dječak sa sindromom Down govori zahvaljujući glazbi Vrtić

Sve mame koje su se pojavile u videu, dio su Facebook grupe Designer Genes, na kojoj roditelji djece s Downovim sindromom izmjenjuju savjete i iskustva, a u videu zajedno s djecom pjevaju pjesmu pjevačice Christine Perri, 'A Thousand Years'. 

Pročitajte priču mame Danijele: 'Mia ima sindrom Down i obožavaju je svi koji je upoznaju'

Ne treba ni reći da je video u jako kratkom vremenu postao viralni hit, a zasad je pogledan preko milijun puta. Pogledajte prekrasnu poruku mama i njihovih mališana

Možda te zanima... Dječak s Down sindromom oduševio izvedbom slavnog hita Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.