Vrtić Igre za djecu 23. travnja 2016.

Djevojčica sa sindromom Down oduševila pokretima nakon što ju je plesna škola odbila

anna fb
Foto: Facebook/ Canadian Down Syndrome Society
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Anna ima šest godina i živu u kanadskom gradu Edmontonu. Nakon što ju je lokalna škola plesa odbila, njena majka se obratili drugom plesnom studiju gdje su je objeručke prihvatili i snimili snimku koja je osvojila internet

Anna ima sindrom Down. Živi u kanadskom gradu Edmonton i ima šest godina. Obožava plesati. Nakon što su je odbili u jednoj lokalnoj plesnoj školi, njena majka Sonja Malaniuk obratila se Amandi Desousi koja ima plesni studio. Amanda ju je prihvatila otvorenih ruku. "Mislim da je jako važno da se svakoj djevojčici ili dječaku koji žele plesati, pruži mogućnost da ostvare svoj san", izjavila je Amanda za Global News koja u svom studio vodi program plesa za djecu s posebnim potrebama već 15 godina.

Annina majka poslala je video na kojem djevojčica pleše sa Amandom u Facebook grupu Canadian Down Syndrome Society gdje je mala Anna oduševila sve koji su ga pogledali. Djevojčica se trenutno priprema za svoje prvo natjecanje nakon godinu dana vježbanja. Uvjereni smo da ovo nije zadnji put da smo čuli za inspirativnu Annu.

Ana from Edmonton

Hey Canada! This is one of the cutest and most impressive things we've seen in a while. Check out Ana from Edmonton showing off her fantastic dance skills. Thank you Sonja Malaniuk, for sending this in - and thanks to Ana for making our day a little more awesome. :) If you have a Dance On 3/21 video from #WorldDownSyndromeDay, send it in! Email it to kaitlynp@cdss.ca or post it on our Facebook wall! #SeeTheAbility #Downsyndrome

Posted by Canadian Down Syndrome Society on Wednesday, 23 March 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.