Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 27. travnja 2018.

Besplatna radionica: Kako smiriti i preduhitriti ispade bijesa?

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na besplatnoj radionici koja se održava 27.4.2018. saznajte kako pomoću tehnika renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj, dr. Harvey Karpa, pravilno komunicirati s malom djecom, te na koji način potaknuti djecu na suradnju, kako izbjeći ispade bijesa i opasna ponašanja

Dijete često ima ispade bijesa, ne surađuje i oglušuje se kada kažete NE! Svaki dan je borba oko održavanja granica i autoriteta. Uz pravilnu komunikaciju, ispadi bijesa se brzo smire, djeca vrlo lako i brzo počinju poštivati granice, te kada kažete NE, ona to i poslušaju.

temper tantrum Možda te zanima... Ima li vaše dijete ispade bijesa? Vrtić

Pridružite nam se na posljednjoj besplatnoj radionici Odgoj s više smijeha i manje suza koja će se održati u petak 27.4.  od 17 do 19 sati u Centru edukacije Butković, Mladice 20 u Zagrebu. Prijave na najsretnijabeba@gmail.com ili 0989008634.

  • emotivni i intelektualni razvoj djeteta
  • greške u odgoju i kako ih ispraviti
  • ispadi bijesa i kako ih smiriti
  • kako spriječiti opasno ponašanje
  • kada i kako reći NE
  • kako postaviti adekvatne granice u odgoju
  • kako privoljeti dijete na suradnju
  • dječji jezik i primjena
  • kako potaknuti primjereno ponašanje
majka i kćer Možda te zanima... Granice i pravila: Kada djetetu reći 'da', a kada 'ne'? Vrtić

Zaklada Adris je udruzi Najsretnija beba Hrvatska dodijelila sredstva za projekt Stop obiteljskom nasilju nad djecom. Kroz projekt udruga pomaže roditeljima u rješavanju problema u odgoju, te im olakšava balansiranje između brojnih obaveza i obitelji. Pod vodstvom certificirane The Happiest Baby edukatorice, Ive Brčić, polaznici na radionicama, Odgoj s više smijeha i manje suza, saznaju kako pomoću tehnika renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj, dr. Harvey Karpa, pravilno komunicirati s malom djecom, te na koji način potaknuti djecu na suradnju.

O Ivi Brčić, mag.soc/phil., The Happiest Baby edukatorici:
Kroz svoj rad provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i međuvršnjačkog nasilja, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica piše za portale roditelji.hr, klokanica.24sata.hr, medijska pismenost.hr, te časopis Mama&Beba. Surađuje s vrtićima, školama, te fakultetima. 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.