Vrtić Prehrana djeteta 02. rujna 2022.

Tata pokazao trik za hranjenje kćeri bez nereda, objava je izazvala žustru raspravu

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako ti je dosta čišćenja poda ispod dječjeg stolca za hranjenje, pogledaj genijalni izum jednog tate...

Kaos i nered koji nastanu prilikom svakog obroka ili hranjenja bebe su potpuno normalni, budući da su glavni dio odrastanja i dječjeg razvoja. Djeca se upravo na taj način uče hraniti i razvijati finu motoriku.

Iako je hranjenje veoma zabavno, mrlje na odjeći, tepisima i zidovima, hrana po prljavom podu te neprestano podizanje i čišćenje hrane s poda, za roditelje sigurno nisu toliko zabavni.  Upravo je tom problemu doskočio jedan tata koji je podijelio trik za barem malo urednije hranjenje svoje kćeri. 

Korisnik TikToka @iamventuredad objavio je video na svom profilu pokazavši kako svoju trogodišnju kćer Poppy stavlja u plastičnu vrećicu iz supermarketa, probivši rupu na vrhu da bi joj mogla proći glava i dvije rupe sa svake strane za ruke. Djevojčica vrećicu nosi poput haljine. Video je pregledan više od 300 tisuća puta i prikupio je mnoštvo komentara. 

@iamventuredad Found a use for all the bags under the sink! @B&M Stores #spaghetti #clean #daughter #daddy #love #bag #parents #hack ♬ Funny Song - Cavendish Music

Osim što je ideja sasvim simpatična, Poppy u tatinoj kreaciji izgleda preslatko. On ju je nazvao svojom malom pomoćnicom, a često objavljuje videosnimke o njihovim zajedničkim avanturama. Premda su mnogi bili oduševljeni, kazavši da će iskoristiti taj trik, neki su bili zabrinuti zbog sigurnosnih razloga. "Roditelji su mi uvijek govorili da ću umrijeti ako gurnem glavu u plastičnu vrećicu", napisao je netko, ali dio ljudi branio je ovog tatu kazavši da se na ovoj vrećici nalaze četiri ogromna otvora.

Možda te zanima... Dijete cvili i cendra? Psiholog otkriva jednostavan trik kojim ćete smiriti dijete u trenu Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.