Vrtić Igre za djecu 04. srpnja 2022.

Odličan trik: Mama otkrila kako zabaviti djecu na plaži satima

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Ovo je genijalno!!! Hvala, moram to isprobati.', 'O moj Bože, nikad nisam mislila da je opuštanje na plaži s djecom moguće!', to su samo neki od oduševljenih komentara na ovu ideju

Ako u nekom trenutku poželite malo mira na plaži, ovaj trik koji je Alex Jeffries iz SAD-a objavila na Instagramu, mogao bi vam biti od pomoći. 

Naime, mama je svojoj djeci dala perive vodene boje i zadatak da farbaju školjke koje nađu na plaži. Djeca su se oduševljeno primila posla, a ona se napokon malo odmorila od njihovih prohtjeva. Napomenula je kako je kupila neotrovnu boju, a pobojane školjke nisu ostavili na plaži ni bacali u more, već su ih ponijeli kući za uspomenu.

Oduševila je svoje pratitelje koji joj ostavljaju mahom pozitivne komentare.  'Genijalna ideja, bravo!' 'Trčim sutra i ja po te boje.' 'Mi to radimo oko našeg bazena.' 'Kad ja želim malo mira, pustim ih van da pobojaju pločice.' 'Ovo je genijalno!!! Hvala, moram to isprobati.' 'O moj Bože, nikad nisam mislila da je opuštanje na plaži s djecom moguće!', prenosi The Sun.

Možda te zanima... 5 super ideja i aktivnosti za djecu tijekom ljetnih praznika Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.