Vrtić Igre za djecu 07. listopada 2019.

Za plakati: Mamina urnebesna saga o izmetu na toboganu

Foto: Facebook/Brittany Nichole Berry
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kao što mame i tate znaju, roditeljstvo može biti neuredno, a ponekad jednostavno morate zasukati rukave i zaprljati ruke. Sretna priča jedne mame o pokušaju čišćenja tobogana s pelenom svoje curice s tobogana igralište je sjajan primjer što roditelji svakodnevno podnose

Britanka Nichole Berry prošlog je vikenda odvela djecu na igralište i gledala svoju kćer Sadie kako se zabavlja na toboganu. Potom je primijetila da su joj se hlače malo smočile i isprva je pretpostavila da joj je pelena iscurila - ali tada je otkrila da je zapravo puno gore.

Mama Britanny Berry iz Kentuckyja koja je taj 'incident' podijelila na Facebooku nije očekivala da će se svi vratiti doma prekriveni izmetom. Mama je pomislila kako se njezina kći Sadie pomokrila pa joj je odlučila promijeniti pelenu. Međutim, kad je skinula, shvatila je da je obavila i veliku nuždu. Budući da u to vrijeme nije bilo nikoga drugog na igralištu, Berry je skinula Sadie, pokušavajući je očistiti od 'dreka' koji je već bio na leđima, nogama, pa čak i u kosi.

Možda te zanima... Manekenku kritiziraju zbog fotografije s kćeri na toboganu Vrtić

Berry je zgrabila torbu s pelenama kako bi očistila nered, ali je imala samo četiri vlažne maramice što sigurno neće biti dovoljno. Dok je očajnički pokušavala pronaći još neku maramicu ili nešto što će joj poslužiti kako bi očistila tobogan, čula je zvuk i kada je podigla pogled vidjela je kako Sadie juri niz tobogan, polako ostavljajući dugačak klizavi trag iza sebe, po cijelom toboganu.

Kao i svaki odgovorni čovjek, znala je da ne može ostaviti tobogan kakav je bio, i to ne samo zato što je izmet iznenađenje na dječjem igralištu, već i zato što je njezino drugo dijete imalo želučani virus i znalo je da će i Sadie dobiti virus. sada širimo te klice (na najgori mogući način) sve niz tobogan.

Duž tobogana je ostavila hrpu izmeta. Naravno, nisam htjela da se druga djeca uprljaju pa sam otrčala doma po paket maramica. Mislila sam da je super ideja ići niz tobogan i brisati njegove dijelove. Znam da nisam izgledala glamurozno, ali kad sam se okrenula, vidjela sam da jedna obitelj zuri u mene. Ne znam koliko su tu bili”, dodala je javno osramoćena Brittany. 

Možda te zanima... 10 "opasnih" stvari koje trebamo dopustiti djetetu da radi Školarci

Svoje prijatelje na Facebooku je kasnije obavijestila da su se doma svi otuširali te im je poručila da njenu priču iskoriste kao pouku.

Ako niste mentalno, emocionalno i tjelesno spremni hodati okolo prekriveni tuđim fekalijama, koristite kondome”, dodala je.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.