Vrtić Igre za djecu 04. studenoga 2016.

Vikend u kazalištu s najmlađima

Teatar Poco Loco
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Teatar Poco Loco i Kazališna družina Pinklec u Centru mladih Ribnjak u Zagrebu nude zanimljive i maštovite izvedbe za mališane. Ovaj vikend bit će izvedene dvije predstave za najmlađu publiku

Lutkarska predstava "Šuma priča" na rasporedu je u subotu, 5. listopada, u 11 sati. Nastala u koprodukciji umjetničke organizacije KRUNA TARLE-art i Centra mladih Ribnjak. Rađena je kao laboratorijski projekt u suradnji sa stručnim pedagoškim timom. U kulturnoj ponudi to je jedna od malobrojnih predstava koja je namijenjena djeci već od jasličke dobi. Cijena ulaznica je 25 kuna.

"Priča mi se priča" jedinstven je projekt u trenutnoj kazališnoj ponudi za najmlađe, a osmišljen je kao pripovijedanje bajki. Teatar Poco Loco izvest će je u nedjelju, 5. listopada, u 11 i 12 sati. Profesionalni glumci uz pratnju profesionalnih glazbenika i vizualnu pratnju čitaju poznate i manje poznate priče u formatu koncertnog čitanja čime se želi istaknuti važnost pripovijedanja i vrijednost čitanja. Cijena ulaznica je 15 kuna.

Rezervacije i dodatne informacije moguće su na broj 01/4814-719 ili na mail blagajna@scenaribnjak.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.