Vrtić Igre za djecu 23. svibnja 2021.

Stigli su novi nastavci omiljenih Disneyjevih klasika!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zbog vašeg velikog interesa i brojnih upita, izdavač Egmont je obogatio omiljenu Disneyjevu kolekciju novim naslovima!

Brojne generacije već godinama odrastaju upravo uz najljepše Disneyjeve klasične priče i animirane filmove. Stoga je Egmont kolekciji od 30 Disneyjevih bajki dodao 5 novih slikovnica inspiriranih najdražim animiranim filmovima – Mulan, Kralj lavova 2, Snježno kraljevstvo 2, Vaiana i Dobri dinosaur.

U nastavcima čitajte o pustolovinama Simbine kćeri Kiare i njezinog prijatelja Kovua, uz Elzu i Anu otkrijte sve tajne Snježnog kraljevstva, saznajte kako je hrabra djevojka Mulan promijenila tijek rata u Kini, i još mnogo toga.

 | Author: Promo Foto: Promo Novim naslovima nadopunjena je omiljena plava kolekcija svjetski poznatih bajki među kojima su bajke o Pepeljugi, Kralju lavova, Maloj sireni, Petru panu, i ostalima. Sve su priče otisnute na sjajnom papiru i obogaćene prepoznatljivim ilustracijama Walta Disneya kojima je uljepšao uspomene na djetinjstvo brojnih generacija roditelja i djece.

Prva knjiga 101 dalmatiner ima promotivnu cijenu od 14,90 kn, dok sve ostale knjige možete kupiti po super cijeni od 29,90 kn. Knjige možete kupovati pojedinačno ili cijeli komplet jednim klikom u Egmontovom web-shopu. Moguće je plaćanja na rate, a dostava je besplatna već od 99 kn.

Više informacija o kolekciji pronađite ovdje.

Sve slikovnice iz Disneyjeve kolekcije klasika pronađite samo online na adresi shop.egmont.hr. Sve slikovnice su dostupne odmah, do isteka zaliha.

Čarolija Disneyjevih klasika se nastavlja!

Možda te zanima... Djeca kojoj se čita prije vrtića naprednija su od svojih vršnjaka Vrtić

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.