Vrtić Igre za djecu 18. ožujka 2021.

Stigli novi nastavci Disneyjeve kolekcije Petominutnih priča!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Potaknite djecu da razviju naviku čitanja uz Disneyeve Petominutne priče

Omiljenoj Disneyjevoj kolekciji Petominutnih priča pridružilo se 10 novih naslova! Svi ljubitelji Disneyjevih priča i čitanja nastavke kolekcije mogu pronaći na prodajnim mjestima od danas, 18. ožujka.

Petominutne priče idealne su za večernje čitanje i provođenje kvalitetnog vremena s djecom. U cjelodnevnoj žurbi, ponekad je teško pronaći vremena za opuštanje i obiteljsko druženje. Zato je Egmont osmislio način kako da pomogne djeci i roditeljima da provedu lijepe zajedničke trenutke i stvore rutinu koja će im uljepšati svakodnevicu.

 | Author: Promo Foto: Promo U svakoj od slikovnica nalazi se po pet priča u trajanju od pet minuta čitanja naglas uz koje će se dijete upoznati s pustolovinama omiljenih Disneyjevih likova i razvijat će vlastite čitalačke sposobnosti. Samo 5 minuta čitanja dnevno je dovoljno kako bi dijete ostvarilo sve dobrobiti čitanja.

Uz nove naslove zabavite se i učite o temama kao što su lijepo ponašanje, osjećaji, odrastanje, daleki krajevi i mnoge druge. U prvoj slikovnici, Petominutne šaljive priče čitajte o zabavnim i smiješnim dogodovštinama popularnih Disneyjevih likova kao što su Mickey Mouse, 101 Dalmatiner, Vaiana i ostali.

Prvi nastavak kolekcije Petominutnih priča pronađite na svim kioscima, u supermarketima, poštama te na shop.egmont.hr od 18. ožujka po cijeni od 29,90 kn. Svaki četvrtak nova knjiga!

Možda te zanima... Zašto je dobro za dijete da vam je kuća puna knjiga? Školarci
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • extremeglassloans20

    Do you need a loan? Extreme loans are available to you and they give a loan of 2.5 percent which is applied today and you will be grateful. Contact them in the following ways. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 Email: Extremeglassloans20@gmail.com They are trustworthy and don’t cheat because I’ve been with them ever since, so take this opportunity to be amazed

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.