Vrtić Igre za djecu 09. prosinca 2014.

Premijera predstave 'Anđeli imaju krila, zar ne?'

premijera predstave
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U zagrebačkom Kazalištu Trešnja održana je premijera predstave ‘Anđeli imaju krila, zar ne?’, a veliki broj uzvanika i gostiju te osoba iz javnog i društvenog života Zagreba, oduševila je izvedba predstave i odlična glumačka postava, ali i anđeoske poruke na Jana bočicama te velika anđeoska krila u foajeu kazališta

John Pierpont, američki je nastavnik matematike, odvjetnik, pjesnik i glazbenik razočaran životom i pomalo klone duhom. Tješi ga anđeo, koji je sišao s neba u potrazi za mogućim autorom anđeoske himne, budući da anđeli nisu uspjeli skladati svoju svečanu pjesmu. Uvod je ovo u kazališnu premijeru predstave "Anđeli imaju krila, zar ne?", koja je održana u zagrebačkom kazalištu Trešnja.

Režiju predstave potpisuje Ladislav Vindakijević , dok je odlična glumačka postava koju čine: Krunoslav Klabučar, Tena Jeić Gajski, Sanja Hrenar, Tvrtko Jurić, Marijana Mikulić, Toni Šestan, Ivana Bakarić, Hrvoje Barišić odradila je veliki posao i u nešto više od 60 minuta na najbolji mogući način publici približila cijelu priču i anđeosku tematiku koja dominira cijelom predstavom.

premijera predstave | Author: Promo Foto: Promo

A premijeru predstave došli su pogledati mnogi poznati, koji su iskoristili priliku da u ovo predbožićno vrijeme povedu svoje najmlađe na ovaj lijepi kazališni komad u kojem su važnu rolu odigrala i djeca te dali cijeloj priči jednu posebnu dimenziju i vrijednost. Tako su između ostalih kazalište Trešnja pohodili : Saša Broz, Lana Barić, Višnja Babić, Gorana Marin, Tea Blažević, Jakov Sedlar, Pero Jurčić i brojni drugi.

Ubrzo nakon same premijere u foajeu kazališta Trešnja proslavljena je uspješno odrađena predstava, a glavni glumci predstave tom su prilikom nazdravili s POY pjenušcem i rezanjem svečane torte te tako zahvalili svima okupljenima na podršci. U foajeu se nalazio i poseban plakat s anđeoskim krilima, koji se kao dio kampanje Jana ‘Voda s porukom anđela’ odlično uklopio u cijelu priču i ispred kojeg su se svi prisutni imali mogućnost fotografirati i tako na trenutak osjetiti kako je to imati krila. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.