Roditelji Sretna mama 27. studenoga 2014.

Podijelite svoju priču s poroda

porod mama beba
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Što se događalo tijekom vašeg porođaja, tko je bio s vama, kako ste se osjećali, što vam je bilo najteže, a što najljepše, što vas je iznenadilo ili prestrašilo, kako vam je bilo kad ste napokon ugledali svoje dijete... Napišite nam i pošaljite svoju priču s poroda!

Rođenje djeteta mijenja nas i cijeli naš svijet, a sam porod jedno je od najintenzivnijih iskustava u životu žene. Zato su tema naše akcije "Podijelite priču" u prosincu upravo priče s poroda. Pozivamo vas da opišete što se događalo tijekom vašeg porođaja, tko je bio s vama, kako ste se osjećali, što vam je bilo najteže, a što najljepše, što vas je iznenadilo ili prestrašilo, kako vam je bilo kad ste napokon ugledali svoje dijete... Napišite nam i pošaljite svoju priču s poroda!

Kako poslati priču?

Ako još niste, registrirajte se i sprijateljite se s profilom Klokanica na našoj društvenoj mreži te nam kroz Poruke ili Poruke redakciji pošaljite svoju priču. Najbolje priče ćemo objaviti, s vašim imenom i fotografijom, ili anonimno, ovisno o vašoj želji.

Akciju dijeljenja priča u prosincu podržava Bebivita i autori objavljenih priča dobit će Bebivita poklon pakete.

Bebivita | Author: Bebivita Foto: Bebivita

Roditelji pitaju, Bebivita odgovara

Kojom hranom započeti dohranu? Kako izgleda jelovnik bebe od 8 mjeseci? Koliko soka dnevno treba bebi? Ovakva i brojna druga pitanja muče mnoge roditelje. Ako ste jedan od njih, posjetite Bebivita web stranicu i pronađite odgovor na pitanje koje vas zanima ili, jednostavno, pišite Miheli. Ona je stručnjak za prehranu beba i male djece. Svoje dugogodnišnje iskustvo i znanje vezano uz prehranu djece, upotpunila je doktoratom u kojem je posebnu pažnju posvetila prehrani majki-dojilja, te utjecaju prehrane na sastav majčinog mlijeka.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.